ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЧЕРКАСЬКА МЕХАНІЗОВАНА КОЛОНА” ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ”КИЇВСІЛЬЕЛЕКТРО”

Контакти

Юридична адреса
18020, м. Черкаси, вул. Сагайдачного, 84/1
Телефони
Керівник, директор
Куценко Анатолій Григорович
Бухгалтер
Гонтар Наталія Григорівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00132606
Кількість працівників41 чол.
Дата реєстрації23.08.1995
Дата оновлення20.05.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЧЕРКАСЬКА МЕХАНІЗОВАНА КОЛОНА” ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ”КИЇВСІЛЬЕЛЕКТРО”» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЧЕРКАСЬКА МЕХАНІЗОВАНА КОЛОНА” ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ”КИЇВСІЛЬЕЛЕКТРО”» присвоєно код 00132606.

Керівником підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЧЕРКАСЬКА МЕХАНІЗОВАНА КОЛОНА” ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ”КИЇВСІЛЬЕЛЕКТРО”» є Куценко Анатолій Григорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЧЕРКАСЬКА МЕХАНІЗОВАНА КОЛОНА” ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ”КИЇВСІЛЬЕЛЕКТРО”» — м. Черкаси, вул. Сагайдачного, 84/1.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЧЕРКАСЬКА МЕХАНІЗОВАНА КОЛОНА” ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ”КИЇВСІЛЬЕЛЕКТРО”». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах