СК ДЖОНСОН, ПІДПРИЄМСТВО, ЩО ПОВНІСТЮ НАЛЕЖИТЬ ІНОЗЕМНИМ ІНВЕСТОРАМ,, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
04073, м. Київ, просп. Бандери, 19б
Телефони
Керівник, директор
Ворона Тетяна Вікторівна — генеральний директор
Бухгалтер
Петрова Світлана Юріївна

Продукція, послуги

СК ДЖОНСОН - велика компанія яка займається виробництвом різної побутової хімії.

Інформація про компанію

СК ДЖОНСОН - велика компанія яка займається виробництвом різної побутової хімії.

Продукція компанії випускається під різними торговими марками, включаючи такі:

• Glade.
• Raid.
• OFF!
• Ziploc.
• Mrs. Meyer’s.
• Mr Muscle.

Сьогодні наша компанія є глобальним виробником продукції для прибирання, зберігання, боротьби із забрудненням повітря і шкідниками, а також догляду за взуттям.

Ми знаємо, наскільки важливий будинок, і хочемо, щоб знаходження вдома приносило вам задоволення. У цьому вам допоможуть наші чистячі засоби, освіжувачі повітря, засоби для боротьби з комахами, засоби для догляду за взуттям та спеціалізовані продукти.

Ми міняємо принципи роботи фахівців з прибирання, створюючи кращі засоби для прибирання та догляду за шкірою. Наша продукція використовується в самих різних областях і установах: від охорони здоров’я до сфери гостинності, від шкіл до комерційних підприємств.

Кожен день ми прагнемо робити все по совісті: від вибору інгредієнтів нашої продукції до визначення принципів роботи наших виробництв.

Будучи сімейною компанією, ми прагнемо зробити все можливе, щоб сім’ям було легше і комфортніше підтримувати чистоту. Саме тому ми більше століття виробляємо якісну і ефективну продукцію, виготовлену з інгредієнтів, яким ви можете довіряти.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00146137
Рік заснування
1990
Кількість працівників179 чол.
Дата реєстрації14.04.1993
Дата оновлення03.04.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СК ДЖОНСОН, ПІДПРИЄМСТВО, ЩО ПОВНІСТЮ НАЛЕЖИТЬ ІНОЗЕМНИМ ІНВЕСТОРАМ,, ТОВ» присвоєно код 00146137.

Керівником підприємства «СК ДЖОНСОН, ПІДПРИЄМСТВО, ЩО ПОВНІСТЮ НАЛЕЖИТЬ ІНОЗЕМНИМ ІНВЕСТОРАМ,, ТОВ» є Ворона Тетяна Вікторівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СК ДЖОНСОН, ПІДПРИЄМСТВО, ЩО ПОВНІСТЮ НАЛЕЖИТЬ ІНОЗЕМНИМ ІНВЕСТОРАМ,, ТОВ» — м. Київ, просп. Бандери, 19б.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «СК ДЖОНСОН, ПІДПРИЄМСТВО, ЩО ПОВНІСТЮ НАЛЕЖИТЬ ІНОЗЕМНИМ ІНВЕСТОРАМ,, ТОВ» офіційний сайт: https://www.scjohnson.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СК ДЖОНСОН, ПІДПРИЄМСТВО, ЩО ПОВНІСТЮ НАЛЕЖИТЬ ІНОЗЕМНИМ ІНВЕСТОРАМ,, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах