БРЯНКІВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ШАХТОБУДМЕХАНІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОГО ВАТ ”ТРЕСТ СТАХАНОВВУГЛЕБУД” ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ

Контакти

Юридична адреса
94100, Луганська обл., м. Брянка, вул. Саксаганського, 3а
Телефони
Керівник
Свєженцев Володимир Васильович
Код ЄДРПОУ00179523
Дата реєстрації24.05.2007
Дата оновлення15.07.2016
Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «БРЯНКІВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ШАХТОБУДМЕХАНІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОГО ВАТ ”ТРЕСТ СТАХАНОВВУГЛЕБУД” ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БРЯНКІВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ШАХТОБУДМЕХАНІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОГО ВАТ ”ТРЕСТ СТАХАНОВВУГЛЕБУД” ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ» присвоєно код 00179523.

Керівником підприємства «БРЯНКІВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ШАХТОБУДМЕХАНІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОГО ВАТ ”ТРЕСТ СТАХАНОВВУГЛЕБУД” ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ» є Свєженцев Володимир Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БРЯНКІВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ШАХТОБУДМЕХАНІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОГО ВАТ ”ТРЕСТ СТАХАНОВВУГЛЕБУД” ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ» — Луганська обл., м. Брянка, вул. Саксаганського, 3а.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «БРЯНКІВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ШАХТОБУДМЕХАНІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОГО ВАТ ”ТРЕСТ СТАХАНОВВУГЛЕБУД” ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах