ЛУТУГИНСЬКИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ВАЛКОВИЙ КОМБІНАТ, ДП

Контакти

Юридична адреса
92000, Луганська обл., Луганський р-н, м. Лутугине, вул. Заводська, 2
Фактична адреса
92000, Луганська обл., Лутугинский р-н, м. Лутугине, вул. Заводська, 2
Поштова адреса
92000, Луганська обл., Лутугинский р-н, м. Лутугине, вул. Заводська, 2
Керівник, директор
Попов Сергій Миколайович — генеральний директор

Продукція, послуги

Валки для паперової промисловості / Валки гарячого плющення металів всіх модифікацій / Валки прокатні чавунні / Валки чавунні для прокатних станів / Валки для роликових машин / Валки для шкіряної промисловості / Валки для гумотехнічної промисловості / Валки листопрокатні / Валки борошномельні / Валки сортопрокатні / Вентилі муфтові / Дверці топкові / Колосники пічні / Литво чавунне / Металоконструкції зварні / Плити двохконфорні / Плити вогнезахисні / Поковки / Грати колосникові

Інформація про компанію

Лутугинський науково - виробничий валковий комбінат - українське виробниче підприємство, яке веде свою діяльність з 1997 року.

Підприємство виробляє продукцію з таких категорій:

• Валки чавунні для гарячої прокатки металу.
• Валки для неметалургійних галузей промисловості.

Розташований комбінат в місті Лутугине, займає площу близько 50ти Га і має розвинену інфраструктуру. Поруч проходить автомобільна траса «Луганськ - Донецьк» і залізнична станція «Лутугине» Донецької залізниці.

Лутугине є районним центром, а наш комбінат містоутворюючим підприємством і основним роботодавцем міста Лутугине. Основні підрозділи комбінату - це ВЛЗ (Вальцелітейний завод) і ВТЗ (вальцетокарний завод).

На комбінаті є дві вертикальні відцентрові машини для відливання валків металургійної промисловості та чотири горизонтальні для відливання неметалургійних валків.

В окремій будівлі термообробляючої ділянки ВЛЗ розташовані чотири термічні печі, з них дві термопечі ковпакові і дві з черенем викочування, а також одна термопічь розташована безпосередньо в самій будівлі ВЛЗ.

На підприємстві є науково - дослідна лабораторія, оснащена сучасними приладами. Всі прокатні валки проходять неруйнівний контроль УЗ способом на установці фірми «Lismar».

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00187369
Рік заснування
1897
Кількість працівників2437 чол.
Дата реєстрації01.07.2002
Дата оновлення18.08.2022

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЛУТУГИНСЬКИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ВАЛКОВИЙ КОМБІНАТ, ДП» присвоєно код 00187369.

Керівником підприємства «ЛУТУГИНСЬКИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ВАЛКОВИЙ КОМБІНАТ, ДП» є Попов Сергій Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЛУТУГИНСЬКИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ВАЛКОВИЙ КОМБІНАТ, ДП» — Луганська обл., Луганський р-н, м. Лутугине, вул. Заводська, 2.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЛУТУГИНСЬКИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ВАЛКОВИЙ КОМБІНАТ, ДП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах