УКРЕЛЕКТРОМАШ, ХАРКІВСЬКИЙ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ ЗАВОД, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
61001, м. Харків, вул. Іскринська, 37
Телефони
Керівник, директор
Козлов Ігор Валерійович — генеральний директор
Бухгалтер
Бикова Олена Юріївна

Продукція, послуги

Продукція: Вібратори для навантажувально-розвантажувального устаткування / Генератори эл. для рухомого складу / Насоси / Електродвигуни / Послуги: По виготовленню ливарних форм

Інформація про компанію

Виробничі потужності.
В даний час виробничі потужності заводу дозволяють випускати до 50 000 штук електротехнічних виробів на місяць. Високий технічний і технологічний рівень продукції, що випускається забезпечує ВАТ ”ХЕЛЗ” Укрелектромаш ”своєчасно проведена модернізація виробництва.
Вся продукція виготовляється на високопродуктивному вітчизняному та імпортному обладнанні виробництва Італії, Німеччини, Швейцарії, Японії, із застосуванням сучасних технологічних процесів.
Підприємство має замкнутий цикл виробництва продукції, що складається з: штампувального, ливарного (лиття кольорових металів під тиском і в кокіль), механічного, обмотувального, складального, фарбувального, випробувального і пакувального виробництв.
Власний інструментальний ділянка забезпечує проектування та виготовлення всієї необхідної технологічної оснастки: штампів, прес-форм, спеціального ріжучого і вимірювального інструменту та пристроїв. Завдяки цьому, ВАТ ”ХЕЛЗ” Укрелектромаш ”має незаперечну конкурентну перевагу у виконанні складних замовлень на виробництво електродвигунів спеціального виконання.
Підприємство також має у своєму розпорядженні власної науковою базою - спеціальним конструкторським бюро, що є головною організацією по сертифікації та типовим випробуванням не тільки в Україну, а й в країнах СНД і Балтії.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00213799
Кількість працівників145 чол.
Дата реєстрації11.09.1992
Дата оновлення16.04.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРЕЛЕКТРОМАШ, ХАРКІВСЬКИЙ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ ЗАВОД, ПРАТ» присвоєно код 00213799.

Керівником підприємства «УКРЕЛЕКТРОМАШ, ХАРКІВСЬКИЙ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ ЗАВОД, ПРАТ» є Козлов Ігор Валерійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРЕЛЕКТРОМАШ, ХАРКІВСЬКИЙ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ ЗАВОД, ПРАТ» — м. Харків, вул. Іскринська, 37.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «УКРЕЛЕКТРОМАШ, ХАРКІВСЬКИЙ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ ЗАВОД, ПРАТ» офіційний сайт: https://helz.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УКРЕЛЕКТРОМАШ, ХАРКІВСЬКИЙ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ ЗАВОД, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах