ПОЛТАВСЬКИЙ АВТОАГРЕГАТНИЙ ЗАВОД, ПАТ

Контакти

Юридична адреса
36009, м. Полтава, вул. Зіньківська, 57
E-mail
Керівник, директор
Литовченко Андріан Павлович — гениральний директор
Бухгалтер
Харченко Вікторія Володимирівна

Продукція, послуги

Продукція: Метизи / Системи гальмівні / ТНП / Апаратура пневматична

Інформація про компанію

У 2005 році ВАТ ”Полтавський автоагрегатний завод”, що входить до складу ВАТ ”Холдингова компанія” АвтоКрАЗ ”відзначив свій 60-річний ювілей.
Заснований 1 грудня 1945 як ремонтне підприємство сільськогосподарської техніки зараз завод перетворився на сучасне машинобудівне підприємство з виробництва складної гальмівної апаратури для великовантажних автомобілів. На сьогоднішній день це єдине в Україні і одне з найбільших в СНД спеціалізоване підприємство з виробництва гальмівної апаратури, призначеної для вантажних автомобілів типу КрАЗ, КамАЗ, МАЗ, БелАЗ, причепів і напівпричепів, автобусів, тролейбусів і спеціальної автотехніки. Крім того, працюючи грунтуючись на принципах диверсифікації виробництва наше підприємство освоїло виробництво і налагодило випуск пневмоапаратів для технологічного обладнання (блоків підготовки повітря, пневморозподілювачів і електропневмоклапаном) і товарів народного споживання (м’ясорубки, кухонні комбайни, пельменниці).
На сьогоднішній день завод заслужив визнання і повагу і в Україні, і в країнах СНД і Прибалтики, і в далекому зарубіжжі - Китаї, Болгарії, Франції, Німеччини, Австрії, Великобританії, Швейцарії, Греції, Туреччини та Польщі.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00232124
Рік заснування
1945
Кількість працівників847 чол.
Дата реєстрації03.09.1993
Дата оновлення26.06.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПОЛТАВСЬКИЙ АВТОАГРЕГАТНИЙ ЗАВОД, ПАТ» присвоєно код 00232124.

Керівником підприємства «ПОЛТАВСЬКИЙ АВТОАГРЕГАТНИЙ ЗАВОД, ПАТ» є Литовченко Андріан Павлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПОЛТАВСЬКИЙ АВТОАГРЕГАТНИЙ ЗАВОД, ПАТ» — м. Полтава, вул. Зіньківська, 57.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ПОЛТАВСЬКИЙ АВТОАГРЕГАТНИЙ ЗАВОД, ПАТ» офіційний сайт: https://paaz.com.ua/
Відгуки про компанію «ПОЛТАВСЬКИЙ АВТОАГРЕГАТНИЙ ЗАВОД, ПАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах