СКВИРСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА ЛІКАРНЯ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

Контакти

Юридична адреса
09001, Київська обл., Білоцерківський р-н, м. Сквира, вул. Липовецька, 82
Керівник, директор
Лисовець Лариса Володимирівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00719027
Дата реєстрації26.08.1997
Дата оновлення30.03.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «СКВИРСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА ЛІКАРНЯ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СКВИРСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА ЛІКАРНЯ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ» присвоєно код 00719027.

Керівником підприємства «СКВИРСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА ЛІКАРНЯ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ» є Лисовець Лариса Володимирівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СКВИРСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА ЛІКАРНЯ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ» — Київська обл., Білоцерківський р-н, м. Сквира, вул. Липовецька, 82.
Відгуки про компанію «СКВИРСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА ЛІКАРНЯ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах