КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО КРЕМІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ МІЖГОСПОДАРСЬКИЙ ВІДДІЛ ПО КАПІТАЛЬНОМУ БУДІВНИЦТВУ ТА ТЕХНІЧНОМУ НАГЛЯДУ

Контакти

Юридична адреса
92900, Луганська обл., Сєвєродонецький р-н, м. Кремінна, вул. Банкова, 9
Телефони
Керівник, директор
Рачинський Олександр Анатолійович
Бухгалтер
Гриб Лідія Альфредівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00726961
Кількість працівників4 чол.
Дата реєстрації15.07.1999
Дата оновлення19.08.2022
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО КРЕМІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ МІЖГОСПОДАРСЬКИЙ ВІДДІЛ ПО КАПІТАЛЬНОМУ БУДІВНИЦТВУ ТА ТЕХНІЧНОМУ НАГЛЯДУ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО КРЕМІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ МІЖГОСПОДАРСЬКИЙ ВІДДІЛ ПО КАПІТАЛЬНОМУ БУДІВНИЦТВУ ТА ТЕХНІЧНОМУ НАГЛЯДУ» присвоєно код 00726961.

Керівником підприємства «КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО КРЕМІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ МІЖГОСПОДАРСЬКИЙ ВІДДІЛ ПО КАПІТАЛЬНОМУ БУДІВНИЦТВУ ТА ТЕХНІЧНОМУ НАГЛЯДУ» є Рачинський Олександр Анатолійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО КРЕМІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ МІЖГОСПОДАРСЬКИЙ ВІДДІЛ ПО КАПІТАЛЬНОМУ БУДІВНИЦТВУ ТА ТЕХНІЧНОМУ НАГЛЯДУ» — Луганська обл., Сєвєродонецький р-н, м. Кремінна, вул. Банкова, 9.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО КРЕМІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ МІЖГОСПОДАРСЬКИЙ ВІДДІЛ ПО КАПІТАЛЬНОМУ БУДІВНИЦТВУ ТА ТЕХНІЧНОМУ НАГЛЯДУ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах