УПРАВЛІННЯ АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ГАЙСИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Контакти

Юридична адреса
23700, Вінницька обл., Гайсинський р-н, м. Гайсин, вул. Плеханова, 4
Керівник, директор
Янковий Віктор Леонідович

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00730069
Дата реєстрації09.02.1999
Дата оновлення30.03.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «УПРАВЛІННЯ АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ГАЙСИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УПРАВЛІННЯ АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ГАЙСИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ» присвоєно код 00730069.

Керівником підприємства «УПРАВЛІННЯ АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ГАЙСИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ» є Янковий Віктор Леонідович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УПРАВЛІННЯ АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ГАЙСИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ» — Вінницька обл., Гайсинський р-н, м. Гайсин, вул. Плеханова, 4.
Відгуки про компанію «УПРАВЛІННЯ АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ГАЙСИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах