МЛИНМОНТАЖ, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
49051, м. Дніпро, вул. Журкіна, 1
Фактична адреса
61177, м. Харків, вул. Чуваська, 8
Телефони
Керівник, директор
Щербакова Тетяна Вікторівна — голова правління
Бухгалтер
Познанська Валентина Юріївна

Продукція, послуги

Будівельно-монтажне управління Млинмонтаж являє собою приватне акціонерне товариство, яке розташоване в місті Дніпропетровськ.

Інформація про компанію

Будівельно-монтажне управління Млинмонтаж являє собою приватне акціонерне товариство, яке розташоване в місті Дніпропетровськ.

Наша компанія успішно працює в сфері будівництва вже багато років. Знання, досвід і професійний підхід, якість послуг, що надаються і ефективне управління дозволили реалізувати безліч проектів.

Маючи в своєму розпорядженні професійних досвідчених співробітників, наша компанія пропонує свої послуги в сфері промислового та цивільного будівництва.

Показавши себе з найкращого боку в різних галузях будівельного сектора, наша компанія придбала заслужену довіру у клієнтів. Млинмонтаж володіє всіма необхідними знаннями і можливостями для роботи над будівництвом і монтажем об’єктів для сільського господарства, промисловості, приватних клієнтів. Персонал нашої компанії складається з висококваліфікованих інженерів, виконробів, адміністративного апарату, фахівців монтажних робіт, зварників та інших фахівців.

Звичайно, ми не можемо реалізувати абсолютно будь-який проект, але переважну більшість замовлень, з якими до нас зверталися клієнти ми оперативно і якісно виконували.

Керівництво нашої компанії приділяє особливу увагу підвищенню компетенції управлінського і технічного персоналу та інвестування в технічне оснащення фірми для задоволення постійно мінливих потреб наших клієнтів і ринку.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00953102
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації28.11.1995
Дата оновлення30.03.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МЛИНМОНТАЖ, ПРАТ» присвоєно код 00953102.

Керівником підприємства «МЛИНМОНТАЖ, ПРАТ» є Щербакова Тетяна Вікторівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МЛИНМОНТАЖ, ПРАТ» — м. Дніпро, вул. Журкіна, 1.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «МЛИНМОНТАЖ, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах