ДНІПРОВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ ІМЕНІ АКАДЕМІКА В. ЛАЗАРЯНА

Контакти

Юридична адреса
49010, м. Дніпро, вул. Лазаряна, 2
Керівник, директор
Пшінько Олександр Миколайович — ректор

Продукція, послуги

Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна - український вищий навчальний заклад.

Інформація про компанію

Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна - український вищий навчальний заклад.

Свою місію Університет бачить у підтримці високого статусу науково-освітнього центру, що забезпечує випереджаючий розвиток і ефективну експлуатацію транспортних систем на території країни за допомогою своїх талановитих випускників.

Студенти, аспіранти, трудовий та науково-педагогічний колектив Університету працюють в атмосфері консолідації для подальшого вдосконалення навчально-виховного процесу у взаємозв’язку з наукою і виробництвом, задоволення зростаючих потреб України у висококваліфікованих фахівцях.

Навчальний процес здійснюється за п’ятиденному тижні (з понеділка по п’ятницю) відповідно до навчальних планів, розкладу занять.

Популярність університету серед бажаючих отримати якісну залізничну освіту вже багато років стабільно на високому рівні. Щорічно університет виконує план прийому абітурієнтів, причому не тільки на бюджетній основі (державне замовлення), але також і з відшкодуванням витрат на навчання.

Багато випускників університету досягають успіхів у трудовій діяльності, отримують трудові нагороди і відзначаються керівництвом транспортних систем.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01116130
Рік заснування
1930
Кількість працівників1473 чол.
Дата реєстрації08.11.2002
Дата оновлення01.05.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДНІПРОВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ ІМЕНІ АКАДЕМІКА В. ЛАЗАРЯНА» присвоєно код 01116130.

Керівником підприємства «ДНІПРОВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ ІМЕНІ АКАДЕМІКА В. ЛАЗАРЯНА» є Пшінько Олександр Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДНІПРОВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ ІМЕНІ АКАДЕМІКА В. ЛАЗАРЯНА» — м. Дніпро, вул. Лазаряна, 2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ДНІПРОВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ ІМЕНІ АКАДЕМІКА В. ЛАЗАРЯНА» офіційний сайт: http://diit.edu.ua/
Відгуки про компанію «ДНІПРОВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ ІМЕНІ АКАДЕМІКА В. ЛАЗАРЯНА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах