RIKOTA, СТОМАТОЛОГІЧНА КЛІНІКА

Юридична назваРІКОТА, ПП
Юридична адреса
79026, м. Львів, вул. Володимира Великого, 31
Телефони

Продукція, послуги

Клініка надає увесь спектр стоматологічних послуг від дитячої та естетичної стоматології (гігієна, відбілювання вініри, лінгвальні брекети, засоби догляду за ротовою порожниною) до імплантації та хірургії. Серед сервісів клініки власна зуботехнічна лабораторія, повний цикл цифрової стоматології, комп`ютерна томографія, загальні обстеження. Також клініка пропонує пакетні пропозиції (проживання + лікування) та лікування у розстрочку.

Інформація про компанію

Над усмішкою пацієнтів в клініках мережі RIKOTA працюють надточні 3D-технології під керівництвом спеціалістів з великим досвідом: CAD/CAM система CEREC, цифровий сканер, 3D-принтер, 3D-комп’ютерний томограф, лазер, лікарі, що стажувалися у Німеччині, Литві, Італії, Франції, Швеції.

Клініка RIKOTA - референс-клініка компанії SIRONA, світового лідера цифрових технологій у стоматології та золотий провайдер Straumann в Україні, імплантів зі швейцарською якістю та найвищим у світі відсотком приживлення (98%).

Для маленьких пацієнтів діє спеціальна дитяча програма ”Рікотасик”. Програма передбачає індивідуальний підхід, тісний контакт та швидку адаптацію дитини: психоемоційна підготовка дитини, спеціальна дитяча програма рентгенологічного обстеження, можливість лікування у стані медичного сну, подарунки, дитяча ігрова зона.

Додаткові сервіси: велика зручна парковка у клініці на вул. Зеленій.

Філії та представництва

м. Львів, вул. Зелена, 184
м. Львів, вул. Стрийська, 45 Ж
м. Львів, вул. Замарстинівська, 55в

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01295670
Керівник
Маскаль Галина Йосифівна — директор
Дата реєстрації10.02.2010
Дата оновлення29.03.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 20:00
Вівторок:
09:00 — 20:00
Середа:
09:00 — 20:00
Четвер:
09:00 — 20:00
П'ятниця:
09:00 — 20:00
Субота:
09:00 — 20:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «РІКОТА, ПП» присвоєно код 01295670.

Керівником підприємства «РІКОТА, ПП» є Маскаль Галина Йосифівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «РІКОТА, ПП» — м. Львів, вул. Володимира Великого, 31.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «РІКОТА, ПП» офіційний сайт: https://rikota.com.ua/
Юридична назваРІКОТА, ПП
Юридична адреса
79026, м. Львів, вул. Володимира Великого, 31
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «RIKOTA, СТОМАТОЛОГІЧНА КЛІНІКА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах