ЕЛЕКТРОВАЖХІМПРОЕКТ, АТ

Контакти

Юридична адреса
49600, м. Дніпро, вул. Воскресенська, 41
Телефони
Керівник, директор
Шаповалов Павло Вікторович — директор
Бухгалтер
Сизова Валентина Миколаївна

Продукція, послуги

Електроважхімпроект - розташоване в місті Дніпропетровськ публічне акціонерне товариство, яке займається проектуванням електромереж.

Інформація про компанію

Електроважхімпроект - розташоване в місті Дніпропетровськ публічне акціонерне товариство, яке займається проектуванням електромереж.

Електроважхімпроект є провідним підприємством України в сфері проектування електропостачання та внутрішніх електричних мереж об’єктів житлового, адміністративного та промислового призначення.

Наша місія - зробити якість доступною. За час існування ми виконали і узгодили безліч проектів.

Нашими послугами користуються приватні особи, що володіють мінімумом інформації про порядок підключення до електромереж і вимогах узгоджувальних інстанцій. Для цих клієнтів важливо отримати результат, не переплачуючи і не вдаючись в тонкощі проектної роботи

Великі організації цінують в нас професіоналізм, гнучкість, комплексний підхід, вміння виконати роботу в стислі терміни і можливість перекласти всі турботи по проектуванню електропостачання та узгодження проекту на одного підрядника і за цінами, що вигідно відрізняються від конкурентів.

Важливою перевагою нашої компанії є універсальність - ми можемо виконати будь-який проект, починаючи від електропостачання кіоску і індивідуального житлового будинку з невеликою сумою договору до електропостачання торгового або бізнес-центру включаючи внутрішнє електроосвітлення, силове електрообладнання, кабельні лінії та трансформаторну підстанцію з сумою договору розміром десятки тисяч доларів. Наприклад, ми проектували електротехнічну частину колесопрокатного цеху на Нижньодніпровському трубопрокатному заводі ТОВ «Сібмонтажпроект».

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01416777
Рік заснування
1954
Кількість працівників30 чол.
Дата реєстрації30.06.1994
Дата оновлення13.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЕЛЕКТРОВАЖХІМПРОЕКТ, АТ» присвоєно код 01416777.

Керівником підприємства «ЕЛЕКТРОВАЖХІМПРОЕКТ, АТ» є Шаповалов Павло Вікторович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЕЛЕКТРОВАЖХІМПРОЕКТ, АТ» — м. Дніпро, вул. Воскресенська, 41.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЕЛЕКТРОВАЖХІМПРОЕКТ, АТ» офіційний сайт: http://ethp.dp.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЕЛЕКТРОВАЖХІМПРОЕКТ, АТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах