ТОВ ХАРКІВСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО МЕХАНІЗАЦІЇ №409 ”ПІВДЕНЕЛЕКТРОМОНТАЖ”

Контакти

Юридична адреса
61010, м. Харків, вул. Аравійська, 22
Телефони
Керівник, директор
Бондар Василь Васильович
Бухгалтер
Ляшенко Валентина Миколаївна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01417371
Кількість працівників14 чол.
Дата реєстрації29.02.1996
Дата оновлення28.05.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ТОВ ХАРКІВСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО МЕХАНІЗАЦІЇ №409 ”ПІВДЕНЕЛЕКТРОМОНТАЖ”» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТОВ ХАРКІВСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО МЕХАНІЗАЦІЇ №409 ”ПІВДЕНЕЛЕКТРОМОНТАЖ”» присвоєно код 01417371.

Керівником підприємства «ТОВ ХАРКІВСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО МЕХАНІЗАЦІЇ №409 ”ПІВДЕНЕЛЕКТРОМОНТАЖ”» є Бондар Василь Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТОВ ХАРКІВСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО МЕХАНІЗАЦІЇ №409 ”ПІВДЕНЕЛЕКТРОМОНТАЖ”» — м. Харків, вул. Аравійська, 22.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ТОВ ХАРКІВСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО МЕХАНІЗАЦІЇ №409 ”ПІВДЕНЕЛЕКТРОМОНТАЖ”». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах