МАКАРІВСЬКИЙ РИНОК КИЇВСЬКОЇ ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ, ПІДПРИЄМСТВО СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ

Контакти

Юридична адреса
08000, Київська обл., Бучанський р-н, смт. Макарів, вул. Шевченка, 16
Телефони
Керівник, директор
Двінянінова Наталія Володимирівна
Бухгалтер
Хруль Людмила Іванівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01560818
Кількість працівників13 чол.
Дата реєстрації26.12.1991
Дата оновлення28.02.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «МАКАРІВСЬКИЙ РИНОК КИЇВСЬКОЇ ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ, ПІДПРИЄМСТВО СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МАКАРІВСЬКИЙ РИНОК КИЇВСЬКОЇ ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ, ПІДПРИЄМСТВО СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ» присвоєно код 01560818.

Керівником підприємства «МАКАРІВСЬКИЙ РИНОК КИЇВСЬКОЇ ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ, ПІДПРИЄМСТВО СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ» є Двінянінова Наталія Володимирівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МАКАРІВСЬКИЙ РИНОК КИЇВСЬКОЇ ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ, ПІДПРИЄМСТВО СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ» — Київська обл., Бучанський р-н, смт. Макарів, вул. Шевченка, 16.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «МАКАРІВСЬКИЙ РИНОК КИЇВСЬКОЇ ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ, ПІДПРИЄМСТВО СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах