ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЦЕНТРАЛЬНИЙ РЕНІЙСЬКИЙ РИНОК” ОДЕСЬКОЇ ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ

Контакти

Юридична адреса
68800, Одеська обл., Ізмаїльський р-н, м. Рені, вул. Пролетарська, 29
Телефони
Керівник, директор
Прокопенко Нелла Йосифівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01561290
Дата реєстрації16.07.2005
Дата оновлення29.04.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЦЕНТРАЛЬНИЙ РЕНІЙСЬКИЙ РИНОК” ОДЕСЬКОЇ ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЦЕНТРАЛЬНИЙ РЕНІЙСЬКИЙ РИНОК” ОДЕСЬКОЇ ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ» присвоєно код 01561290.

Керівником підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЦЕНТРАЛЬНИЙ РЕНІЙСЬКИЙ РИНОК” ОДЕСЬКОЇ ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ» є Прокопенко Нелла Йосифівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЦЕНТРАЛЬНИЙ РЕНІЙСЬКИЙ РИНОК” ОДЕСЬКОЇ ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ» — Одеська обл., Ізмаїльський р-н, м. Рені, вул. Пролетарська, 29.
Відгуки про компанію «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”ЦЕНТРАЛЬНИЙ РЕНІЙСЬКИЙ РИНОК” ОДЕСЬКОЇ ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах