НОВОКАХОВСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО 21183 ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ

Контакти

Юридична адреса
74988, Херсонська обл., м. Нова Каховка, м. Таврійськ, вул. Промислова, 10а
Телефони
Керівник, директор
Гуртовой Віталій Павлович
Бухгалтер
Дьяченко Ірина Вікторівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01737856
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації18.04.1997
Дата оновлення17.11.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «НОВОКАХОВСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО 21183 ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НОВОКАХОВСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО 21183 ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ» присвоєно код 01737856.

Керівником підприємства «НОВОКАХОВСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО 21183 ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ» є Гуртовой Віталій Павлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НОВОКАХОВСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО 21183 ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ» — Херсонська обл., м. Нова Каховка, м. Таврійськ, вул. Промислова, 10а.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «НОВОКАХОВСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО 21183 ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах