КОМАРІВСЬКЕ СІЛЬСЬКЕ СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО БОРЗНЯНСЬКОЇ РАЙСПОЖИВСПІЛКИ

Контакти

Юридична адреса
16442, Чернігівська обл., Ніжинський р-н, с. Комарівка, вул. Червоний шлях, 1
Телефони
Керівник, директор
Арендар Віра Михайлівна
Бухгалтер
Шарамко Оксана Михайлівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01775803
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації18.12.1992
Дата оновлення13.04.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «КОМАРІВСЬКЕ СІЛЬСЬКЕ СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО БОРЗНЯНСЬКОЇ РАЙСПОЖИВСПІЛКИ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОМАРІВСЬКЕ СІЛЬСЬКЕ СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО БОРЗНЯНСЬКОЇ РАЙСПОЖИВСПІЛКИ» присвоєно код 01775803.

Керівником підприємства «КОМАРІВСЬКЕ СІЛЬСЬКЕ СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО БОРЗНЯНСЬКОЇ РАЙСПОЖИВСПІЛКИ» є Арендар Віра Михайлівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОМАРІВСЬКЕ СІЛЬСЬКЕ СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО БОРЗНЯНСЬКОЇ РАЙСПОЖИВСПІЛКИ» — Чернігівська обл., Ніжинський р-н, с. Комарівка, вул. Червоний шлях, 1.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КОМАРІВСЬКЕ СІЛЬСЬКЕ СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО БОРЗНЯНСЬКОЇ РАЙСПОЖИВСПІЛКИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах