БЕРДИЧІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА №46, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО

Контакти

Юридична адреса
13301, Житомирська обл., м. Бердичів, вул. Лібкнехта, 14
Бухгалтерія
Керівник
Хаїнська Ірина Анатоліївна
Бухгалтер
Царик Віра Петрівна
Кількість працівників17 чол.
Код ЄДРПОУ01976915
Дата реєстрації22.12.1994
Дата оновлення06.05.2022
Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «БЕРДИЧІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА №46, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БЕРДИЧІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА №46, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» присвоєно код 01976915.

Керівником підприємства «БЕРДИЧІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА №46, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» є Хаїнська Ірина Анатоліївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БЕРДИЧІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА №46, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» — Житомирська обл., м. Бердичів, вул. Лібкнехта, 14.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — в состоянии прекращения деятельности.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «БЕРДИЧІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА №46, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах