ЦУМАНСЬКА ЛІКАРНЯ ЦУМАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО

Контакти

Юридична адреса
45233, Волинська обл., Луцький р-н, смт. Цумань, вул. Філатова, 6
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Граузе Олена Едуардівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01982844
Дата реєстрації13.08.2002
Дата оновлення16.01.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ЦУМАНСЬКА ЛІКАРНЯ ЦУМАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЦУМАНСЬКА ЛІКАРНЯ ЦУМАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» присвоєно код 01982844.

Керівником підприємства «ЦУМАНСЬКА ЛІКАРНЯ ЦУМАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» є Граузе Олена Едуардівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЦУМАНСЬКА ЛІКАРНЯ ЦУМАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» — Волинська обл., Луцький р-н, смт. Цумань, вул. Філатова, 6.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЦУМАНСЬКА ЛІКАРНЯ ЦУМАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах