СВЯТОГІРСЬКЕ БАГАТОГАЛУЗЕВЕ ОБ’ЄДНАННЯ КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО

Контакти

Юридична адреса
84130, Донецька обл., Краматорський р-н, м. Святогірськ, вул. Островського, 9
Телефони
Бухгалтерія
Керівник
Бондарев Станіслав Петрович
Бухгалтер
Присяжна Лідія Олександрівна
Кількість працівників160 чол.
Код ЄДРПОУ02002019
Дата реєстрації12.04.1990
Дата оновлення30.04.2023
Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «СВЯТОГІРСЬКЕ БАГАТОГАЛУЗЕВЕ ОБ’ЄДНАННЯ КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СВЯТОГІРСЬКЕ БАГАТОГАЛУЗЕВЕ ОБ’ЄДНАННЯ КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» присвоєно код 02002019.

Керівником підприємства «СВЯТОГІРСЬКЕ БАГАТОГАЛУЗЕВЕ ОБ’ЄДНАННЯ КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» є Бондарев Станіслав Петрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СВЯТОГІРСЬКЕ БАГАТОГАЛУЗЕВЕ ОБ’ЄДНАННЯ КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» — Донецька обл., Краматорський р-н, м. Святогірськ, вул. Островського, 9.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — в состоянии прекращения деятельности.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «СВЯТОГІРСЬКЕ БАГАТОГАЛУЗЕВЕ ОБ’ЄДНАННЯ КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах