НІЖИНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ МИКОЛИ ГОГОЛЯ

Контакти

Юридична адреса
16602, Чернігівська обл., м. Ніжин, вул. Графська, 2
E-mail
Керівник, директор
Самойленко Олександр Григорович — ректор

Продукція, послуги

Послуги: Освіта

Інформація про компанію

У навчальному закладі створені можливості для розкриття творчих здібностей студентів. Більше двох десятків випускників післявоєнних років стали членами Спілки письменників України. Цьому сприяла відома в країні Ніжинська літературна студія. Студентський театр, хореографічний ансамбль, камерний хор ”Світич”, оркестр народних інструментів (останні два є призерами престижних національних і міжнародних конкурсів і фестивалів) дають можливість майбутнім фахівцям збагатитися духовно, покращити організацію свого дозвілля.

Авторитет Ніжинського університету зростає з кожним роком не лише завдяки тому, що він є одним із найстаріших і відомих навчальних закладів, а насамперед тому, що він має своє самобутнє обличчя, що тут сформувався працездатний, згуртований колектив викладачів і співробітників, які шанують закладені попередниками традиції й багато роблять для того, щоб ці традиції розвивалися та збагачувалися.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ02125668
Рік заснування
1805
Дата реєстрації24.12.2004
Дата оновлення24.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НІЖИНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ МИКОЛИ ГОГОЛЯ» присвоєно код 02125668.

Керівником підприємства «НІЖИНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ МИКОЛИ ГОГОЛЯ» є Самойленко Олександр Григорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НІЖИНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ МИКОЛИ ГОГОЛЯ» — Чернігівська обл., м. Ніжин, вул. Графська, 2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «НІЖИНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ МИКОЛИ ГОГОЛЯ» офіційний сайт: http://www.ndu.edu.ua/index.php/ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «НІЖИНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ МИКОЛИ ГОГОЛЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах