ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНО-ТЕХНІЧНИЙ КЛУБ ТОВАРИСТВА СПРИЯННЯ ОБОРОНІ УКРАЇНИ

Контакти

Юридична адреса
29000, м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 96
Бухгалтерія
Керівник
Янюк Петро Петрович
Бухгалтер
Танчук Галина Іванівна
Кількість працівників32 чол.
Код ЄДРПОУ02718612
Дата реєстрації02.03.1995
Дата оновлення24.03.2023

Види діяльності КВЕД

Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНО-ТЕХНІЧНИЙ КЛУБ ТОВАРИСТВА СПРИЯННЯ ОБОРОНІ УКРАЇНИ» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНО-ТЕХНІЧНИЙ КЛУБ ТОВАРИСТВА СПРИЯННЯ ОБОРОНІ УКРАЇНИ» присвоєно код 02718612.

Керівником підприємства «ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНО-ТЕХНІЧНИЙ КЛУБ ТОВАРИСТВА СПРИЯННЯ ОБОРОНІ УКРАЇНИ» є Янюк Петро Петрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНО-ТЕХНІЧНИЙ КЛУБ ТОВАРИСТВА СПРИЯННЯ ОБОРОНІ УКРАЇНИ» — м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 96.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зарегистрировано.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНО-ТЕХНІЧНИЙ КЛУБ ТОВАРИСТВА СПРИЯННЯ ОБОРОНІ УКРАЇНИ» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах