СУМИ-НАСІННЯ, АГРОФІРМА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
42343, Сумська обл., Сумський р-н, с. Сад, вул. Заозерна, 39
Телефони
Керівник, директор
Заїка Андрій Іванович — голова правління
Бухгалтер
Чумаченко Валентина Петрівна

Продукція, послуги

Продукція: Насіння багаторічних та однорічних трав / Травосумішки / Створення газонів, сінокосів, пасовищ / Кормові трави

Інформація про компанію

Насіння трав, які заготовляє і реалізує ТОВ ”Агрофірма Суми-Насіння”, вирощуються в господарствах Сумської області за спеціальними насінницьким технологіям, розробленим науково-дослідними установами України і пристосованим до місцевих умов. Мережа насінницьких господарств фірми охоплює зону Лісостепу та Полісся.
Різноманітність грунтово-кліматичних умов розташування господарств дозволяє вирощувати високоякісне насіння 23 культур 52 сортів.
Загальна площа орних земель насінницьких господарств становить 6,5 тис. Га, з яких на 3 тис. Га знаходяться семеноводческие посіви трав, що дозволяє вирощувати щорічно 800-1000 тонн насіння трав. Також ТОВ ”Агрофірма Суми-Насіння” щорічно закуповує в господарствах України до 2,5 тис. Тонн насіння трав, для доведення їх до посівних кондицій та подальшої реалізації господарствам і населенню.
ТОВ ”Агрофірма Суми-Насіння” тісно співпрацює з французькою компанією ”Шампань Серіал” по розмноженню і вирощуванню насіння ярого ячменю пивоварних сортів зарубіжної селекції. Щорічний загальний обсяг виробництва насіння пивоварного ячменю становить близько 10 тис. Тонн.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Суми-Насіння (Україна)
Країни експортуНімеччина
Країни імпортуНімеччина

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ02888981
Рік заснування
1975
Кількість працівників20 чол.
Дата реєстрації05.12.2007
Дата оновлення06.05.2022

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АГРОФІРМА СУМИ-НАСІННЯ, ТОВ» присвоєно код 02888981.

Керівником підприємства «АГРОФІРМА СУМИ-НАСІННЯ, ТОВ» є Заїка Андрій Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АГРОФІРМА СУМИ-НАСІННЯ, ТОВ» — Сумська обл., Сумський р-н, с. Сад, вул. Заозерна, 39.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СУМИ-НАСІННЯ, АГРОФІРМА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах