ЖИТОМИРСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА

Юридична адреса
10002, м. Житомир, вул. Гагаріна, 24
Телефони

Продукція, послуги

Житомирська торгово-промислова палата - це організація декількох членів, що представляють собою ділові об’єднання і включають підприємства та окремих громадян, що займаються торгівлею, виробництвом і послугами.
Товарні експертизи
Експертиза автотранспорта
Експертна оцінка майна
Сертифікація товарів та послуг
Декларування митних вантажів
Інформаційні послуги
Юридичні послуги
Патентно-ліцензійні послуги
Штрихкодування товарів
Послуги мовних перекладів

Інформація про компанію

Житомирська торгово-промислова палата - це організація декількох членів, що представляють собою ділові об’єднання і включають підприємства та окремих громадян, що займаються торгівлею, виробництвом і послугами.

Загальна мета палати - захист в сприяння бізнесу. Вона виконує як обслуговуючі, так і представницькі функції - з одного боку, за допомогою надання різних послуг своїм членам, а з іншого - за допомогою надання консультацій та надання впливу на органи влади з метою створення більш сприятливих умов для бізнесу.

З самого початку однієї з основних функцій ЖТПП була експертиза продовольчих і промислових товарів. Акти експертизи - юридичні основоположні документи при розгляді спорів в суді - не викликали сумнівів у експортерів як на території України, так і в іноземних партнерів. Поряд з традиційними видами послуг, палата займається оформленням пакетів документів для акредитації іноземних представництв в Україні та Житомирській області, по розробці фірмового стилю, товарних знаків і т.п. Протягом всього терміну своєї діяльності Палата розширювала спектр послуг, збільшуючи їх обсяги. Особливо відчутно зросла активність ТПП Житомирська і посилилася її роль в зв’язку з появою можливості самостійної зовнішньоекономічної діяльності підприємств.

Статус акредитованої палати є гарантією надійності і компетентності як ділового партнера, дозволяє розширити ділові контакти в Україні та за кордоном.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ02944685
Керівник
Михайлов Андрій Георгійович — президент
Бухгалтер
Демянова Надія Іванівна
Рік заснування
1967
Кількість працівників99 чол.
Дата реєстрації06.05.1995
Дата оновлення08.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЖИТОМИРСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА» присвоєно код 02944685.

Керівником підприємства «ЖИТОМИРСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА» є Михайлов Андрій Георгійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЖИТОМИРСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА» — м. Житомир, вул. Гагаріна, 24.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЖИТОМИРСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА» офіційний сайт: http://www.zhcci.org.ua/index.php/ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
10002, м. Житомир, вул. Гагаріна, 24
Телефони
Відгуки про компанію «ЖИТОМИРСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах