СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВ ІМ. ІВАНА ФРАНКА

Контакти

Юридична адреса
80527, Львівська обл., Золочівський р-н, с. Боложинів
Телефони
Керівник, директор
Ковальський Іван Миколайович — Директор
Бухгалтер
Литвин Анна Степанівна

Продукція, послуги

Вирощування картоплі, овочевих та баштанних культур, буряків, роздрібна торгівля, м’ясне та молочне скотарство, виробництво будівельних деталей з деревини і плит на деревній основі

Інформація про компанію

Відповідальне, високотехнологічне та ефективне виробництво продуктів рослинництва є основним напрямком діяльності нашої компанії. Підприємство вирощує такі основні види зернових культур: кукурудзу, соняшник, пшеницю, а також цукровий буряк.
Врожайність окремих видів культур у ТзОВ ім. Івана Франка у два рази перевищує показники виробництва зерна на цих полях до приходу нашої компанії.
Високотехнологічне виробництво забезпечують 340 одиниць сучасної механізації. Щорічна кількість виробленого зерна компанії складає понад 175 000 тон.
Також підприємство займається тваринництвом.
Ми володіємо практичним досвідом ведення молочного бізнесу і маємо готові рішення для більшості проблем, з якими стикаються молочні господарства.
Ми вивчаємо і застосовуємо найсучасніші технології, адаптуючи їх до вітчизняних стандартів, і пропонуємо своїм клієнтам ефективні і перевірені рішення
Ми підбираємо устаткування з точки зору економічної ефективності, якості, технологічній сумісності та незалежно від конкретного виробника або дилера.
Ми не просто розробляємо проектну або робочу документацію – ми готуємо і реалізуємо «бізнес під ключ» спільно з клієнтом і супроводжуємо його на всіх етапах проекту.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ03762124
Кількість працівників14 чол.
Дата реєстрації05.01.2000
Дата оновлення06.05.2022

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ІМ. ІВАНА ФРАНКА» присвоєно код 03762124.

Керівником підприємства «СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ІМ. ІВАНА ФРАНКА» є Ковальський Іван Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ІМ. ІВАНА ФРАНКА» — Львівська обл., Золочівський р-н, с. Боложинів.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВ ІМ. ІВАНА ФРАНКА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах