МЕЛІТОПОЛЬСЬКЕ УЧБОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО, ЗАСНОВАНЕ НА ВЛАСНОСТІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО СЛІПИХ

Контакти

Юридична адреса
72319, Запорізька обл., м. Мелітополь, вул. Петровського, 72
Керівник, директор
Альохін Євгеній Якович
Бухгалтер
Іванов Юрій Петрович

Продукція, послуги

Продукція: Вимикачі кнопкові / Кнопки канцелярські / Перемикачі / Прищіпки пластмасові / Хомути

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ03967665
Кількість працівників240 чол.
Дата реєстрації24.04.2000
Дата оновлення24.06.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МЕЛІТОПОЛЬСЬКЕ УЧБОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО, ЗАСНОВАНЕ НА ВЛАСНОСТІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО СЛІПИХ» присвоєно код 03967665.

Керівником підприємства «МЕЛІТОПОЛЬСЬКЕ УЧБОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО, ЗАСНОВАНЕ НА ВЛАСНОСТІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО СЛІПИХ» є Альохін Євгеній Якович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МЕЛІТОПОЛЬСЬКЕ УЧБОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО, ЗАСНОВАНЕ НА ВЛАСНОСТІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО СЛІПИХ» — Запорізька обл., м. Мелітополь, вул. Петровського, 72.
Відгуки про компанію «МЕЛІТОПОЛЬСЬКЕ УЧБОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО, ЗАСНОВАНЕ НА ВЛАСНОСТІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО СЛІПИХ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах