ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЕ СПЕЦІАЛЬНЕ КОНСТРУКТОРСЬКЕ БЮРО ЗАСОБІВ АВТОМАТИЗАЦІЇ, ТОВ

Юридична адреса
76018, м. Івано-Франківськ, вул. Сахарова, 23б
Телефони

Продукція, послуги

Продукція: Установка з робочими еталонами об’єму газу типу УПЛГ-2500 / Робочий еталон об’єму та витрати газу дзвонового типу РЕОВГ / Система комерційного обліку природного газу ВІС-ГАЗ / Манометри свердловинні МСУ-Т-1М і МСУ-Т-2М / Манометр свердловинний “Синевір” / Компаратор “Синевір” / Комплекс засобів контролю і керування процесом буріння нафтових і газових свердловин СКУБ-М2 / Комплект датчиків технологічних параметрів процесу буріння нафтових і газових свердловин КДТПБ-1 / Комплект приладів вимірювача ваги інструмента КПВВІ-1-1 / Комплект приладів вимірювача ваги інструмента КПВВІ-1-2 / Комплект приладів вимірювача крутильного моменту на машинному ключі КПВМК1 / Комплект приладів вимірювача крутильного моменту на роторі КПВМР1 / Комплект приладів вимірювача витрати бурового розчину КПВВР1 / Прилади контролю процесу буріння / Комплект приладів вимірювача температури бурового розчину КПВТР-1 / Комплект приладів вимірювача рівня бурового розчину КПВРР-1

Інформація про компанію

Товариство створене в 1964 році і на протязі кількох десятиліть нами розроблено більше ста виробів виробничо-технічного та побутового призначення, які випускались і випускаються підприємствами України та країн СНД. В 2006 році товариству підтверджено статус наукової організації.
Основні напрямки спеціалізації товариства – розробка, виготовлення, шефмонтаж у Замовника:
- засобів автоматизації технологічних процесів на базі мікропроцесорної техніки для підприємств нафтогазового та енергетичного комплексів;
- засобів контролю технологічних процесів при бурінні та експлуатації нафтогазових свердловин;
Зразкові засоби метрологічного забезпечення повірки лічильників газу в експлуатації (установки і робочі еталони об’єму газу).
Науково-технічний і виробничий потенціал товариства дозволяє випускати продукцію, яка відповідає вимогам кращих світових зразків.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ04671180
Керівник
Вощинський Віктор Станіславович — директор
Бухгалтер
Микуляк Ярослава Ярославівна
Рік заснування
1964
Кількість працівників4 чол.
Дата реєстрації03.12.2004
Дата оновлення28.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЕ СПЕЦІАЛЬНЕ КОНСТРУКТОРСЬКЕ БЮРО ЗАСОБІВ АВТОМАТИЗАЦІЇ, ТОВ» присвоєно код 04671180.

Керівником підприємства «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЕ СПЕЦІАЛЬНЕ КОНСТРУКТОРСЬКЕ БЮРО ЗАСОБІВ АВТОМАТИЗАЦІЇ, ТОВ» є Вощинський Віктор Станіславович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЕ СПЕЦІАЛЬНЕ КОНСТРУКТОРСЬКЕ БЮРО ЗАСОБІВ АВТОМАТИЗАЦІЇ, ТОВ» — м. Івано-Франківськ, вул. Сахарова, 23б.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЕ СПЕЦІАЛЬНЕ КОНСТРУКТОРСЬКЕ БЮРО ЗАСОБІВ АВТОМАТИЗАЦІЇ, ТОВ» офіційний сайт: http://skbza.if.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
76018, м. Івано-Франківськ, вул. Сахарова, 23б
Телефони
Відгуки про компанію «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЕ СПЕЦІАЛЬНЕ КОНСТРУКТОРСЬКЕ БЮРО ЗАСОБІВ АВТОМАТИЗАЦІЇ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах