БЕЗБОРОДЬКІВСЬКА АГРО-ВИРОБНИЧО КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
19835, Черкаська обл., Золотоніський р-н, с. Безбородьки, вул. Незалежності, 12
Телефони
Керівник, директор
Чугуївець Віктор Степанович — голова правління
Бухгалтер
Чугуївець Світлана Іванівна

Продукція, послуги

Продукція: Зерно / Зернобобові / Пшениця / Кукурудза / Соняшник / ВРХ / Неочищена олія / Жири.

Інформація про компанію

Основною дiяльнiстю пiдприємства є виробництво с/г продукцiї для фiзичних та юридичних осiб областi, а саме виробництво зерна пшеницi, жита, ячменя, кукурузи, соняшника, сої та iнших зернових та технiчних культур. Вирощування великої рогатої худоби, свиней, виробництво молока i меду, також надання послуг по перевезенню вантажiв, тракторнi послуги, послуги олiйного та крупцеху, столярного та будiвельного цехiв, мехмайстернi, водопостачання працiвникам агрофiрми та жителям району. Реалiзацiя покупних товарiв та продукцiї переробних цехiв через магазин та кафе. Основним ринком збуту є Черкаська область. До основних клiєнтiв можна вiднести сiльгосппiдприємства Драбiвського району та переробнi пiдприємства району i областi та приватних осiб, в тому числi Золотонiське ХПП, Драбiвський молокозавод, Переяслав-Хмельницький ”Агропромсервiс”, ”Черкаська продовольча компанiя”, ВАТ ”Галактон”.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ04833381
Рік заснування
1996
Кількість працівників52 чол.
Дата реєстрації09.09.1996
Дата оновлення14.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БЕЗБОРОДЬКІВСЬКА АГРО-ВИРОБНИЧО КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ПРАТ» присвоєно код 04833381.

Керівником підприємства «БЕЗБОРОДЬКІВСЬКА АГРО-ВИРОБНИЧО КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ПРАТ» є Чугуївець Віктор Степанович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БЕЗБОРОДЬКІВСЬКА АГРО-ВИРОБНИЧО КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ПРАТ» — Черкаська обл., Золотоніський р-н, с. Безбородьки, вул. Незалежності, 12.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «БЕЗБОРОДЬКІВСЬКА АГРО-ВИРОБНИЧО КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах