УКРАЇНСЬКА ІННОВАЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПАТ

Контакти

Юридична адреса
93404, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, вул. Сметаніна, 3а
Фактична адреса
04053, м. Київ, вул. Смірнова-Ласточкіна, 10а
Поштова адреса
м. Київ, вул. Смірнова-Ласточкіна 10а
Телефони
Керівник, директор
Ільюченко Алла Миколаївна

Продукція, послуги

Банківські послуги

Інформація про компанію

Укрінком - українське публічне акціонерне товариство, яке володіє всіма правами і обов’язками «Українського Інноваційного Банку».

Укрінком є ​​піонером на українському ринку в своїй сфері, займає міцні позиції лідера серед компаній такого типу і є одним з провідних гравців на ринку в цілому. Акціонерна діяльність сприятиме подальшому зміцненню репутації компанії, надасть акціонерам можливість здійснювати торговельні операції з акціями на біржі, а також розширить доступ компанії до ринків капіталу в майбутньому.

Наш стратегічний фокус залишається на нарощуванні частки ринку, запуску нових продуктів і значному зростанні клієнтської бази. За роки присутності на ринку розвитку Укрінком досяг значних успіхів у всіх напрямках своєї діяльності, і тому нарощування бази акціонерів є закономірним наступним кроком у розвитку нашого бізнесу і зміцнення позицій на ринку.

Акціонерне публічне суспільство Укрінком володіє дуже хорошою репутацією, співпрацює з великою кількістю акціонерів і кредиторів.

Більш детальну інформацію про діяльність Укрінком ви можете прочитати відвідавши офіціальний сайт акціонерного товариства, зателефонувавши за контактним номером або відвідавши наш офіс в Києві, який розташований за адресою, Вознесенський узвіз 10А.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ05839888
Рік заснування
1989
Кількість працівників30 чол.
Дата реєстрації02.10.1991
Дата оновлення25.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРАЇНСЬКА ІННОВАЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПАТ» присвоєно код 05839888.

Керівником підприємства «УКРАЇНСЬКА ІННОВАЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПАТ» є Ільюченко Алла Миколаївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРАЇНСЬКА ІННОВАЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПАТ» — Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, вул. Сметаніна, 3а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «УКРАЇНСЬКА ІННОВАЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПАТ» офіційний сайт: https://ukrinkom.com.ua/
Відгуки про компанію «УКРАЇНСЬКА ІННОВАЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах