НАЦІОНАЛЬНИЙ, ГОТЕЛЬ

Контакти

Юридична адреса
01021, м. Київ, вул. Липська, 5
Керівник, директор
Сайченко Ольга Віталіївна — директор

Продукція, послуги

Пропонуємо номери чотирьох різних класів, Лобі-бар, конференц зал, бенкетний зал, святковий зал, кімнату для бесід, фітнес зал.

Інформація про компанію

«Національний» - Київський готель, який розташований в центральному діловому районі міста, навпроти Маріїнського палацу. Всі номери, незалежно від класу, виконані в привабливому інтер’єрі і оснащені новими доглянутими меблями, на котрих відсутні сліди експлуатації. У вартість доби проживання в номері включено сніданок в ресторані.

Готель «Національний» пропонує своїм відвідувачам:

• Номери чотирьох різних класів.
• Лобі-бар.
• Конференц зал.
• Бенкетний зал.
• Святковий зал.
• Кімнату для бесід.
• Фітнес зал.

Фітнес зал готелю ні в чому не поступається сучасним фітнес комплексам так як оснащений різноманітним обладнанням. Кожен різновид тренажерів представлено в декількох одиницях, що дозволяє з комфортом займатися в залі одночасно кільком відвідувачам.

Площа бенкетного залу становить 187 квадратних метрів, а його інтер’єр віддає розкішшю і вишуканістю. В даному залі можна проводити будь-які святкові заходи, так як завдяки вишуканим стравам і розкішному інтер’єру він залишить виключно позитивні враження.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ05907265
Кількість працівників174 чол.
Дата реєстрації09.02.1993
Дата оновлення15.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ”НАЦІОНАЛЬНИЙ” УПРАВЛІННЯ СПРАВАМИ АПАРАТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ”» присвоєно код 05907265.

Керівником підприємства «ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ”НАЦІОНАЛЬНИЙ” УПРАВЛІННЯ СПРАВАМИ АПАРАТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ”» є Сайченко Ольга Віталіївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ”НАЦІОНАЛЬНИЙ” УПРАВЛІННЯ СПРАВАМИ АПАРАТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ”» — м. Київ, вул. Липська, 5.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ”НАЦІОНАЛЬНИЙ” УПРАВЛІННЯ СПРАВАМИ АПАРАТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ”» офіційний сайт: https://bank.gov.ua/ua/about/support-the-armed-forces

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «НАЦІОНАЛЬНИЙ, ГОТЕЛЬ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах