ЛЬВІВСЬКИЙ АВІАЦІЙНО-РЕМОНТНИЙ ЗАВОД, ДП

Контакти

Юридична адреса
79040, м. Львів, вул. Авіаційна, 3
E-mail
Керівник, директор
Матрунчик Дмитро Миколайович — директор
Бухгалтер
Андрушко Лариса Петрівна

Продукція, послуги

Ремонт літаків

Інформація про компанію

ЛДАРЗ - українське підприємство яке займається ремонтом авіаційної техніки.

На сьогоднішній день ЛДАРЗ - це не тільки один з провідних авіаційно-ремонтних заводів, але і вельми конкурентоспроможний завод Міністерства оборони України.

Про це свідчать наступні факти:

• Добре розвинена технічна база.
• Добре розвинена технологічна база.
• Висококваліфіковані кадри.
• Багаторічний досвід роботи в сфері ремонту не тільки легких фронтових винищувачів типу МіГ, але і інших літальних апаратів будь-яких модифікацій.

Все це дозволяє високоякісно і в строк виконувати поставлені завдання по генеральному ремонту літаків і відновленню їх міжремонтних ресурсів, а також подовженню їх терміну служби і експлуатації. Основний обсяг робіт припадає на такі літаки, як МІГи (21, 23, 27, 29, 29 «УБ»). Вони визнані кращими фронтовими винищувачами легкого типу. За весь час свого існування ЛДАРЗ освоїв ремонт літаків будь-якої складності. Будь то авіаозброєння, електрообладнання, радіоелектроніка або система автоматики, все це проводиться строго за вимогами КБ імені Мікояна. ЛДАРЗ впритул співпрацює з багатьма дослідницькими центрами, науковими організаціями, з безпосередніми розробниками і виробниками літальних апаратів, а також різними підприємствами.

Найголовніший обов’язок авіаційно-ремонтного заводу перед своїм замовником - це звичайно рівень якості відремонтованої техніки. Тому на заводі діє спеціальна система контролю над якістю, яка відповідає не тільки головним українським вимогам, але і всім міжнародним стандартам.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ07684556
Рік заснування
1938
Кількість працівників907 чол.
Дата реєстрації11.11.2022
Дата оновлення23.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:30 — 17:00
Вівторок:
08:30 — 17:00
Середа:
08:30 — 17:00
Четвер:
08:30 — 17:00
П'ятниця:
08:30 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЛДАРЗ, ЛЬВІВСЬКИЙ АВІАЦІЙНИЙ ЗАВОД, ТОВ» присвоєно код 07684556.

Керівником підприємства «ЛДАРЗ, ЛЬВІВСЬКИЙ АВІАЦІЙНИЙ ЗАВОД, ТОВ» є Матрунчик Дмитро Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЛДАРЗ, ЛЬВІВСЬКИЙ АВІАЦІЙНИЙ ЗАВОД, ТОВ» — м. Львів, вул. Авіаційна, 3.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЛЬВІВСЬКИЙ АВІАЦІЙНО-РЕМОНТНИЙ ЗАВОД, ДП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах