КОНТАКТ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР, ПРАТ

Юридична адреса
49006, м. Дніпро, вул. Кабардинська, 2
Телефони

Продукція, послуги

Продукція: Інструмент / Устаткування деревообробне / Устаткування ковальсько-пресове / Устаткування металообробне / Устаткування зварювальне / Верстати фрезерні, ручні і з ЧПУ / Капітальний ремонт верстатів і модернізація систем ЧПУ, заміна електроприводів

Інформація про компанію

На сьогоднішній день «Дніпропетровський інженерно-технічний центр« Контакт »є однією з найбільших компаній України на ринку металообробного обладнання та інструменту. ДИТЦ «Контакт» надає повний комплекс послуг в області металлорезанія: від розробки технології та поставки, до впровадження у виробництво і сервісу, а також розглядає питання укладання договорів на постачання дорогого устаткування в лізинг терміном до 5 років (докладніше ...)
     З моменту утворення, підприємство активно і цілеспрямовано вирішує стратегічні питання: - розширення співпраці з провідними вітчизняними та зарубіжними партнерами, підвищення професіоналізму співробітників, зміцнення іміджу інженерно-технічного центру «Контакт», як високоефективного, активно розвивається підприємства.
     Центр «Контакт» робить все можливе, щоб залишатися самою прогресивною компанією в Україні. Протягом останніх років, маючи за плечима багатий власний досвід та підтримку наших партнерів, компанія змогла істотно підвищити ефективність роботи. Ми дбайливо ставимося до того довірі, яке нам надають найбільші промислові підприємства України, будучи нашими партнерами.
     Впевнені, що робота з нашою компанією допоможе вам успішніше вести ваші справи і приймати правильні рішення.

Філії та представництва

Киев, Горловка (Донецкая область), Харьков, Кривой Рог

Маркетингова інформація

Стандарти якостіISO 9001-2001

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ13428292
Керівник
Черниш Вікторія Веніамінівна — директор
Рік заснування
1989
Кількість працівників81 чол.
Дата реєстрації03.10.2000
Дата оновлення25.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОНТАКТ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР, ПРАТ» присвоєно код 13428292.

Керівником підприємства «КОНТАКТ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР, ПРАТ» є Черниш Вікторія Веніамінівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОНТАКТ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР, ПРАТ» — м. Дніпро, вул. Кабардинська, 2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КОНТАКТ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР, ПРАТ» офіційний сайт: https://ditc-contact.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
49006, м. Дніпро, вул. Кабардинська, 2
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «КОНТАКТ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах