ПОЖЗАХИСТ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
87515, Донецька обл., м. Маріуполь, вул. Торгова, 9
Керівник, директор
Козміріді Костянтин Харлампійович — генеральний директор
Бухгалтер
Білаш Ольга Валеріївна

Продукція, послуги

Завод протипожежного обладнання ЗАТ ”Пожзахист” займається виробництвом вогнегасників. Всі ці роки, як втім і тепер завод є одним з найбільших виробників в області протипожежного обладнання.

Інформація про компанію

Повний цикл виробництва, високий рівень виробничого підрозділу дають можливість нашому підприємству бути постійним і надійним орієнтиром не лише для наших клієнтів, але й для фірм, що працюють в області протипожежного обладнання.

Співмірні ціни і якість, гнучкість виробничого процесу, диференційовані схеми роботи з партнерами, бездоганний сервіс - основні принципи ділової політики нашого підприємства.

Ми ведемо гнучку цінову політику в складних економічних умовах. Для оптових і постійних клієнтів надаються система знижок і зручні умови співпраці.

По кожному виду вогнегасників фахівці, які володіють знаннями про призначення та технічних характеристиках, що випускається, нададуть висококваліфіковану консультацію.

Висока якість продукції, чітке дотримання умов, термінів поставки дозволяють нам сьогодні запропонувати взаємовигідну співпрацю.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ13485476
Рік заснування
1947
Кількість працівників200 чол.
Дата реєстрації24.09.1991
Дата оновлення23.06.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПОЖЗАХИСТ, ЗАТ» присвоєно код 13485476.

Керівником підприємства «ПОЖЗАХИСТ, ЗАТ» є Козміріді Костянтин Харлампійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПОЖЗАХИСТ, ЗАТ» — Донецька обл., м. Маріуполь, вул. Торгова, 9.
Відгуки про компанію «ПОЖЗАХИСТ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах