ПРЕСМАШ, ПАТ

Контакти

Юридична адреса
76495, м. Івано-Франківськ, вул. Автоливмашівська, 1
Телефони
Керівник, директор
Кобельник Олег Сергійович — директор
Бухгалтер
Рибак Марія Василівна

Продукція, послуги

Продукція: Прес механічний / Машини для брикетування соломи і відходів деревообробки(тирси)/ Машини для брикетування стружки чавуну, для пакетування ломи

Інформація про компанію

Пресмаш - розташоване в місті Івано-Франківськ підприємство яке займається виробництвом механічних пресів і деякої іншої продукції.

Пресмаш пропонує продукцію з таких категорій:

• Брикетувальні машини.
• Преса.
• Автоматизований комплекс.
• Каркаси сонячних батарей.

Технічний прогрес у виробництві неможливий без високорозвиненого інструментального виробництва. Успішне впровадження нової техніки на будь-якому підприємстві залежить від ступеня його оснащення досконалим технологічним оснащенням і інструментами. Пресмаш має спеціалізований цех, який займається проектуванням, виготовленням і ремонтом технологічної оснастки з представлених вище категорій.

Інструментальний цех має величезний досвід в проектуванні і виготовленні оснастки (прес-форм, штампів) для самих різних галузей промисловості і має багату матеріально-технічну базу, інтелектуальний потенціал, кваліфікованих фахівців.

Для всіх видів технологічної оснастки характерна наявність значної кількості деталей різноманітної і складної форми. Більшість деталей в процесі виготовлення піддаються різним видам обробки: механічній, термічній і т. д.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ13643567
Рік заснування
1974
Кількість працівників71 чол.
Дата реєстрації16.10.1998
Дата оновлення28.06.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПРЕСМАШ, ВАТ» присвоєно код 13643567.

Керівником підприємства «ПРЕСМАШ, ВАТ» є Кобельник Олег Сергійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПРЕСМАШ, ВАТ» — м. Івано-Франківськ, вул. Автоливмашівська, 1.
Відгуки про компанію «ПРЕСМАШ, ПАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах