АЕРОС, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
03061, м. Київ, вул. Пост-Волинська, 5
E-mail
Керівник, директор
Воронін Олександр Сергійович — директор
Бухгалтер
Данно Людмила В’ячеславівна

Продукція, послуги

Наша продукція: дельтаплани, кайти, нано-трайки, спідглайдери, мотодельтаплани, параплани, літаки типу Stranger, планер АС-21, підвісні системи.

Інформація про компанію

Аерос - заснована в 1991 році компанія, яка з першого дня свого існування почала займатися виробництвом дельтапланів та комплектуючих до них. Перший дельтаплан компанії приніс їй велику популярність, завдяки чому вона сьогодні користується широкою популярністю у всій Європі.

На сьогоднішній день Аерос пропонує таку продукцію:

• Дельтаплани.
• Кайти.
• Нано-трайки.
• Спідглайдери.
• Мотодельтаплани.
• Параплани.
• Літаки типу Stranger.
• Планер АС-21.
• Підвісні системи.

Продукція компанії користується дуже широкою популярністю - вона постачається в 43 країни світу, не рахуючи СНД, що є вкрай високим показником особливо з урахуванням великої кількості конкурентів в даній ніші.

На офіційному сайті компанії можна ознайомитися детально з усіма особливостями кожного типу продукції - компанія навіть наводить приклади випробувань. Наприклад, скориставшись ідеальною погодою, пілоти фірми Аерос здійснили польоти для запису реальної полярності деяких серійних дельтапланів. Ці дані можна використовувати в приладах, для розрахунку доліту, але оцінювати по ним максимальну якість було б не зовсім правильно, тому що вона може варіюватися в залежності від підвісної системи, налаштувань дельтаплана і параметрів повітря.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ13666692
Рік заснування
1991
Кількість працівників82 чол.
Дата реєстрації11.02.1991
Дата оновлення10.04.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АЕРОС, ТОВ» присвоєно код 13666692.

Керівником підприємства «АЕРОС, ТОВ» є Воронін Олександр Сергійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АЕРОС, ТОВ» — м. Київ, вул. Пост-Волинська, 5.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АЕРОС, ТОВ» офіційний сайт: http://www.aeros.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АЕРОС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах