ІНСТИТУТ АГРОЕКОЛОГІІ І ЕКОНОМІКИ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УААН

Контакти

Юридична адреса
03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 12
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Дребот Оксана Іванівна — директор

Продукція, послуги

Послуги: Дослідження та розробки

Інформація про компанію

Інститут агроекології і природокористування НААН це провідна в Україні науково-дослідна установа з питань визначення засад державної і науково-технічної політики в галузі агроекології, економіки природокористування, раціонального природокористування та охорони навколишнього природного середовища. Інститут займається системними спостереженням за природними ресурсами агросфери, комплексною оцінкою їх стану, розробкою еколого-економічних основ механізмів реалізації сталого розвитку агропромислового виробництва, землекористування і сільських територій.
Проводить агрохімічні, екотоксикологічні, радіологічні, мікробіологічні і вірусологічні обстеження продуктів харчування, продукції рослинництва і грунту.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ13722479
Рік заснування
1992
Кількість працівників80 чол.
Дата реєстрації21.06.1992
Дата оновлення13.01.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ІНСТИТУТ АГРОЕКОЛОГІЇ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ» присвоєно код 13722479.

Керівником підприємства «ІНСТИТУТ АГРОЕКОЛОГІЇ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ» є Дребот Оксана Іванівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ІНСТИТУТ АГРОЕКОЛОГІЇ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ» — м. Київ, вул. Метрологічна, 12.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ІНСТИТУТ АГРОЕКОЛОГІЇ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ» офіційний сайт: https://agroeco.org.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ІНСТИТУТ АГРОЕКОЛОГІІ І ЕКОНОМІКИ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УААН». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах