КАЛЬВІ ПЛЮС, ТОВ

Юридична назваКАЛЬВІ, ТОВ
Фактична адреса
79040, м. Львів, вул. Городоцька, 367
Юридична адреса
79053, м. Львів, вул. Княгині Ольги, 65, к. 76
Телефони

Продукція, послуги

Фото — КАЛЬВІ ПЛЮС, ТОВ Науково-виробниче підприємство ТзОВ ”Кальві” спеціалізується на виготовленні рідин для металообробки.

Технологічні середовища:
► мастильно-холодильні рідини:
- синтетичні;
- напівсинтетичні;
- емульсоли.
► консерваційні мастила для захисту металів від корозії.

НАША ПРОДУКЦІЯ:
Мастильно-холодильні рідини
Емульсії, емульсоли: синтетичні та напівсинтетичні композиції для механічної обробки деталей машин при точінні, шліфуванні, фрезеруванні, свердлінні тощо.
Амініл МБ – антибактеріальна і функціональна присадка до емульсолів. Використовується як 03-0,8% водний розчин.
Амініл-МД – універсальна для всіх видів механічної обробки з високим рівнем ріжучих та змащувальних властивостей. Використовується як 2-4% водна емульсія.
Авітол-2 марки Б – високоефективна універсальна для всіх видів обробки чорних та кольорових металів. Використовується як 3% водна емульсія.
Амініл-СТ – синтетична рідина з покращеними антибактеріальними та функціональними властивостями, особливо ефективна на абразивних операціях (шліфування, хонінгування, полірування і т. п.). Використовується як 1,5-2,0% водний розчин.
Амініл-СР - високоефективна напівсинтетична рідина з покращеними антибактеріальними та функціональними властивостями. Використовується як 1,5-2,0% водний розчин.
Консерванти
Оливні рідини марки ОКС для захисту металевих поверхонь від корозії використовують на миючих та консервуючих операціях, для міжопераційного захисту та довготривалої консервації металевих виробів після механічної обробки.
ОКС-2 - композиція очищеної нафтової оливи з антикорозійними та іншими багатофункціональними присадками, які забезпечують захист металевих виробів від корозії. Використовується в стані поставки.
ОКС-3 - концентрат, використовується в залежності від необхідного ступеня захисту, додається до базової оливи в кількості від 1% до 100%.

Продукція фасується у 10 літрові каністри, 200 літрові бочки, або наливом у власну тару.

Інформація про компанію

Колектив науково-виробничого підприємства “КАЛЬВІ” існує понад 25 років. Тут об’єднаний кращий інтелектуальний потенціал в області хімії технологічних рідин, композиційних матеріалів та нафтопереробки західного регіону України.

Ці передумови забезпечують нам місце серед лідерів вітчизняних підприємств в галузі розробки та виробництва широкого спектру технологічних середовищ для машинобудування.

Зокрема, наші змащувально-охолоджуючі рідини марки “Амініл” забезпечують високу антибактерицидну стійкість робочого розчину, а отже, набагато довший ніж в аналогів період експлуатації. У поєднанні з низькими концентраціями (від 1,5%) суттєво зменшуються витрати підприємства-споживача.

В рамках забезпечення послідовності технологічного циклу від заготовки до консервації готового виробу нами створено послідовний ряд технологічних рідин: механічна обробка в середовищі широкого спектру мастильно-холодильних рідин (МХР), промивка з одночасним міжопераційним захистом та наступною консервацією.

ПЕРЕВАГИ НАШОЇ ПРОДУКЦІЇ:
1. Унікальні антибактерицидні властивості МХР
- робочий розчин практично не загниває, і його заміна проводиться тільки по причині ремонту, очистки ємностей і верстатів від бруду і шламу і т.п.; строк експлуатації 0,5-2,0 років.
2. Невеликий розхід концентрату за рахунок низьких концентрацій робочого розчину в воді (від 1,0% до 4,0%).
3. Висока економічна ефективність за рахунок низьких концентрацій та тривалого терміну експлуатації робочого розчину.
4. Високі технологічні показники:
- низькі сили різання, висока чистота оброблюваної поверхні, висока точність обробки.

Запрошуємо до співпраці регіональних дилерів!

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

зор, амініл, масла для консервації, окс, емульсії, мхр, авітол, змащувально-охолоджуючі рідини, концентрати мастильно-холодильних рідин, миючі антикорозійні багатофункціональні присадки, водний розчин для різання при механічній обробці сталей та сплавів, абразивна обробка деталей машин, шліфування, полірування, суперфініш, хонінгування, універсальна зор, механічна обробка деталей машин, точіння, свердління, фрезерування, змащувально-охолоджуючі рідини, мастильно охолоджувальна рідина для механічної обробки, різання чорних та кольорових металів та сплавів

Про компанію

Код ЄДРПОУ13810574
Керівник
Макар Олег Андрійович — директор
Рік заснування
1995
Дата реєстрації10.10.2005
Дата оновлення17.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КАЛЬВІ, ТОВ» присвоєно код 13810574.

Керівником підприємства «КАЛЬВІ, ТОВ» є Макар Олег Андрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КАЛЬВІ, ТОВ» — м. Львів, вул. Княгині Ольги, 65, к. 76.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КАЛЬВІ, ТОВ» офіційний сайт: http://www.kalvi.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваКАЛЬВІ, ТОВ
Фактична адреса
79040, м. Львів, вул. Городоцька, 367
Юридична адреса
79053, м. Львів, вул. Княгині Ольги, 65, к. 76
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «КАЛЬВІ ПЛЮС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах