КАМ’ЯНСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
20801, Черкаська обл., Черкаський р-н, м. Кам’янка, вул. Героїв Майдану, 40
Фактична адреса
20800, Черкаська обл., Черкаський р-н, м. Кам’янка, вул. Леніна, 40
Поштова адреса
20800, Черкаська обл., Черкаський р-н, м. Кам’янка, вул. Леніна, 40
E-mail
 ,
Керівник, директор
Гецько Володимир Іванович — директор
Бухгалтер
Дяченко Микола Дмитрович

Продукція, послуги

Продукція: Машини намотувальні / Машини уточно-перемоточные / Насоси масляні / Насоси шестерінчасті / Візки вантажні вилкові / Устаткування підйомно-транспортне

Інформація про компанію

Верстатний парк дозволяє виробляти практично будь-яку механічну обробку, обмежуючись лише геометричними розмірами заготовок, а саме: токарну (в т.ч. і на верстатах з ЧПУ), фрезерну, зубошліфувальні (до 5й ступеня точності включно), плоске і кругле шліфування, плоску і круглу доведення. Наявність термоконстантние цеху дозволяє виготовляти деталі високого класу точності.
Особливо слід відзначити можливість виконання робіт з виготовлення чавунного і кольорового литва, підготовчо-штампувальні (розкрій металу товщиною до 12 мм, холодну листове штампування на кривошипних пресах із зусиллям до 250 т), зварювальні (електрозварювання в середовищі вуглекислого газу і аргону, електроконтактні), термічну обробку (загартовування в солоних ваннах вуглецевих, середньовуглецевих і легованих інструментальних сталей, рессорно-пружинних, шарікоподшипникових і швидкорізальних сталей; цементацію в твердому карбюризаторі глибиною 0,5 + 2 мм, загартування ТВ4).

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ14307430
Рік заснування
1936
Кількість працівників203 чол.
Дата реєстрації18.06.2008
Дата оновлення29.06.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КАМ’ЯНСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД, ТОВ» присвоєно код 14307430.

Керівником підприємства «КАМ’ЯНСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД, ТОВ» є Гецько Володимир Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КАМ’ЯНСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД, ТОВ» — Черкаська обл., Черкаський р-н, м. Кам’янка, вул. Героїв Майдану, 40.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КАМ’ЯНСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД, ТОВ» офіційний сайт: https://kammash.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КАМ’ЯНСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах