ФОТОСТУДІЯ БАРАНСЬКИХ

Юридична назваФОТОСЕРВІС ПЛЮС, ТОВ
Юридична адреса
79005, м. Львів, вул. Зелена, 2
Телефони

Продукція, послуги

Фото — ФОТОСТУДІЯ БАРАНСЬКИХ Ексклюзивне художнє фото, широкоформатний друк, фотографії на кришталі, фото на горнятах, фотографії на тканинах,, фото на посуді, фото на тарілках, фото на шкірі, фото на футболках, фото на одязі, фото на подушках, фото на фарфорі фото на металі, виготовлення випускного альбому, виготовлення весільного альбому, виготовлення іменного фотоальбому, виготовлення фотокниг, фото на документи, термінове фото, виїздне фото, фоторамки, фотосувеніри, фототовари, запрошення на весылля, запрошення на урочистості, дитяче фото, портфоліо, фотосесія, колаж, фотосесія тварин, ритуальні таблиці, овали, друк фото через інтернет, виготовлення пазлів, виготовлення рам з італійського багету, копіювання відео.

Інформація про компанію

Сімейна фотостудія, яка заснована у 1998 році Баранською Марією, сином Олегом та дочкою Іриною. Студія дасть можливість створити ексклюзивне художнє фото всіх видів та розмірів. Широкоформатний друк від 61 см до 2,50 метрів. У Вас залишиться незабутнє враження та згадки від сімейного, колективного, романтичного фото. Салон приймає замовлення на виготовлення випускних, іменних та весільних альбомів, фотокниг. Тут Ви можете отримати послуги термінового фото на документи та виїздне фото. В салоні Вас чекають професійні фотографи та щирий персонал, який надасть консультацію по всім видам послуг та про інші супутні фототовари.
ключові слова: весільна фотокнига, креативні фотографії, портрет, репортаж, фотозйомка об’єктів, друк запрошень, весільні запрошення, друк фотографій, друк візиток, монтаж фотографій, комп’ютерний монтаж, обробка фото, художній монтаж фотографій, фоторамки, рамки для оформлення фотографій, портфоліо, весільне фото, ретро, арт, сепіа, фото весілля Львів, фотозйомка весіль Львів, фотооператори Львова, Львівські фотографи, фото Львів весілля, Львівські весільні фотооператори, фотооператори на весілля Львів, весілля Львів фото, весільні фотографи Львова, весільні фотостудії Львова, рекламна фотозйомка, весілля фото Львів, Львів фотозйомка весіль, Львів фотооператори, Львів фото весілля, фотографи Львова, весільні фотооператори Львів, Львів фотооператори на весілля, Львів весільні фотографи, Львів весілля фото, Львів весільні фотостудії, фотозйомка реклами

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ19162745
Керівник
Баранська Марія Василівна — директор
Бухгалтер
Полякова Олена Андріївна
Рік заснування
1998
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації21.10.1996
Дата оновлення10.10.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ФОТОСЕРВІС ПЛЮС, ТОВ» присвоєно код 19162745.

Керівником підприємства «ФОТОСЕРВІС ПЛЮС, ТОВ» є Баранська Марія Василівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ФОТОСЕРВІС ПЛЮС, ТОВ» — м. Львів, вул. Зелена, 2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ФОТОСЕРВІС ПЛЮС, ТОВ» офіційний сайт: https://fotobaransky.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваФОТОСЕРВІС ПЛЮС, ТОВ
Юридична адреса
79005, м. Львів, вул. Зелена, 2
Телефони
Відгуки про компанію «ФОТОСТУДІЯ БАРАНСЬКИХ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах