ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ІНВАЛІДІВ, ГО

Контакти

Юридична адреса
10003, м. Житомир, вул. Домбровського, 38
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Прушківський Володимир Станіславович

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20401051
Дата реєстрації19.11.2001
Дата оновлення28.05.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ІНВАЛІДІВ, ГО» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ІНВАЛІДІВ, ГО» присвоєно код 20401051.

Керівником підприємства «ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ІНВАЛІДІВ, ГО» є Прушківський Володимир Станіславович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ІНВАЛІДІВ, ГО» — м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ІНВАЛІДІВ, ГО». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах