ШВЕЙНИК, КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО СФЕРИ ПОСЛУГ АТЕЛЬЄ МОД

Контакти

Юридична адреса
10008, м. Житомир, вул. Житній Базар, 8
Керівник, директор
Майстренко Валентина Амбросіївна
Бухгалтер
Шуст Галина Миколаївна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20426054
Кількість працівників3 чол.
Дата реєстрації26.10.1994
Дата оновлення06.05.2022
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ШВЕЙНИК, КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО СФЕРИ ПОСЛУГ АТЕЛЬЄ МОД» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ШВЕЙНИК, КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО СФЕРИ ПОСЛУГ АТЕЛЬЄ МОД» присвоєно код 20426054.

Керівником підприємства «ШВЕЙНИК, КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО СФЕРИ ПОСЛУГ АТЕЛЬЄ МОД» є Майстренко Валентина Амбросіївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ШВЕЙНИК, КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО СФЕРИ ПОСЛУГ АТЕЛЬЄ МОД» — м. Житомир, вул. Житній Базар, 8.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ШВЕЙНИК, КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО СФЕРИ ПОСЛУГ АТЕЛЬЄ МОД». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах