БІЛЬМАЦЬКЕ БЮРО ТЕХНІЧНОЇ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО БІЛЬМАЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Контакти

Юридична адреса
71001, Запорізька обл., Пологівський р-н, смт. Кам’янка, вул. Суворова, 1
Телефони
Керівник, директор
Галюк Юлія Вікторівна
Бухгалтер
Крижановська Альона Петрівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20475952
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації12.11.2001
Дата оновлення19.08.2022
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «БІЛЬМАЦЬКЕ БЮРО ТЕХНІЧНОЇ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО БІЛЬМАЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БІЛЬМАЦЬКЕ БЮРО ТЕХНІЧНОЇ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО БІЛЬМАЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» присвоєно код 20475952.

Керівником підприємства «БІЛЬМАЦЬКЕ БЮРО ТЕХНІЧНОЇ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО БІЛЬМАЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» є Галюк Юлія Вікторівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БІЛЬМАЦЬКЕ БЮРО ТЕХНІЧНОЇ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО БІЛЬМАЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» — Запорізька обл., Пологівський р-н, смт. Кам’янка, вул. Суворова, 1.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «БІЛЬМАЦЬКЕ БЮРО ТЕХНІЧНОЇ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО БІЛЬМАЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах