ЗАПОРІЗЬКИЙ АВІАЦІЙНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ІМ. О. Г. ІВЧЕНКА

Контакти

Юридична адреса
69068, м. Запоріжжя, вул. Іванова, 97б
Телефони
Керівник, директор
Дудников Олександр Сергійович

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20507735
Дата реєстрації02.11.1991
Дата оновлення07.06.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ЗАПОРІЗЬКИЙ АВІАЦІЙНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ІМ. О. Г. ІВЧЕНКА» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЗАПОРІЗЬКИЙ АВІАЦІЙНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ІМ. О. Г. ІВЧЕНКА» присвоєно код 20507735.

Керівником підприємства «ЗАПОРІЗЬКИЙ АВІАЦІЙНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ІМ. О. Г. ІВЧЕНКА» є Дудников Олександр Сергійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЗАПОРІЗЬКИЙ АВІАЦІЙНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ІМ. О. Г. ІВЧЕНКА» — м. Запоріжжя, вул. Іванова, 97б.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЗАПОРІЗЬКИЙ АВІАЦІЙНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ІМ. О. Г. ІВЧЕНКА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах