ПРІНКОМ, ПРИКАРПАТСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
76019, м. Івано-Франківськ, вул. Василіянок, 22
Фактична адреса
76018, м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 3
Керівник, директор
Лютий Ярослав Васильович
Бухгалтер
Лютий Ярослав Васильович

Інформація про компанію

Прикарпатська інвестиційна компанія «Прінком» розпочала свою діяльність у 1994 році і протягом 10-ти років працювала як інвестиційна компанія та торговець цінними паперами.

З метою інвестиційної діяльності у цьому ж році був створений Закритий взаємний фонд «Прінком-Фонд» який дозволив залучати Приватизаційні майнові сертифікати та вкладати в провідні галузі економіки. Учасниками фонду стали понад 35 тисяч громадян України.

Прийнятий у 2001 році Закон «Про інститути спільного інвестування (пайові та корпоративні фонди) та у 2003 році Закон «Про недержавне пенсійне забезпечення» відкрив для Інвестиційної компанії нові можливості: управління активами Інститутів спільного інвестування та управління активами Недержавних пенсійних фондів.

Згідно нового Законодавства у 2004 році відбулась реорганізація Прикарпатської інвестиційної компанії «Прінком» у Компанію з управління активами та Взаємного фонду в Пайовий інвестиційной фонд диверсифікованого виду інтервального типу. Згодом Компанія розширила сферу своєї діяльності і отримала Ліцензію Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку АБ № 113226 на управління активами інститутів спільного інвестування та управління активами недержавних пенсійних фондів. З 2005 року Компанія управляє активами Відкритого недержавного пенсійного фонду «Прикарпаття».

З 2004 року Прикарпатська інвестиційна компанія «Прінком» є членом Української асоціації інвестиційного бізнесу.

З 2007 року в управлінні компанії знаходиться ще один фонд - пайовий інвестиційний фонд ”Прінком-Збалансований”.

На сьогоднішній день Компанія має багаторічний досвід роботи на фондовому ринку, бездоганну ділову репутацію, високий професіоналізм, що забезпечує довіру клієнтів.

Ми пропонуємо нашим Клієнтам інвестиційні продукти в різних напрямках економіки нашої країни, беручи участь в пайових та корпоративних фондах під управлінням Компанії з управління активами «Прикарпатська інвестиційна компанія «Прінком».

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20542223
Кількість працівників4 чол.
Дата реєстрації23.02.1994
Дата оновлення22.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПРІНКОМ, ПРИКАРПАТСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПРАТ» присвоєно код 20542223.

Керівником підприємства «ПРІНКОМ, ПРИКАРПАТСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПРАТ» є Лютий Ярослав Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПРІНКОМ, ПРИКАРПАТСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПРАТ» — м. Івано-Франківськ, вул. Василіянок, 22.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ПРІНКОМ, ПРИКАРПАТСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПРАТ» офіційний сайт: http://www.princom.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ПРІНКОМ, ПРИКАРПАТСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах