РЕЙЛІН, ДОЧП

Контакти

Юридична адреса
03143, м. Київ, вул. Сірка, 15
Керівник, директор
Бардин Ярослав Богданович
Бухгалтер
Сердюк Тетяна Костянтинівна

Продукція, послуги

Продукція: Насіння гібридів сорго / Насіння бавовника / Насіння арахісу / Саджанці актинідій / Саджанці чорниць / Пінний концентрат для маркування рядів / Інокулянти для сої / Високоефективні допоміжні продукти / Глюкометри / Сільгосптехніка

Інформація про компанію

Дочірнє підприємство ”Рейлін” успішно працює на ринку сільського господарства України. За цей час ми пройшли довгий шлях становлення. І сьогодні з впевненістю можна сказати, що ДП ”Рейлін” стало одним з передових підприємств України. Адже ми не стоїмо на місці, рухаємося вперед, впроваджуємо нові проекти, технології. Завдяки нашому величезному досвіду та професіоналізму співробітників, ДП ”Рейлін” справедливо посідає чільне місце серед успішних підприємств України. Ми працюємо і розвиваємося в багатьох напрямках, основними з яких є оптова торгівля насінням сорго, арахісу та бавовнику, саджанцями чорниці та актинідії (ківі), с/г технікою та запчастинами, адювантами до ЗЗР, інокулянтами для бобових культур, надання агротехнологічних консультацій, розробка та впровадження новітніх інтенсивних технологій в галузі сільського господарства.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Cajo® (США)
Vesna® (США)

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20818872
Рік заснування
1994
Кількість працівників11 чол.
Дата реєстрації11.11.1994
Дата оновлення24.03.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «РЕЙЛІН, ДОЧП» присвоєно код 20818872.

Керівником підприємства «РЕЙЛІН, ДОЧП» є Бардин Ярослав Богданович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «РЕЙЛІН, ДОЧП» — м. Київ, вул. Сірка, 15.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «РЕЙЛІН, ДОЧП» офіційний сайт: http://www.raelin.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «РЕЙЛІН, ДОЧП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах