АВТОСЕРВІС, ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО СЕМЕНІВСЬКЕ АТП

Контакти

Юридична адреса
15400, Чернігівська обл., Семенівський р-н, м. Семенівка, вул. Самуйловича, 49
Телефони
Керівник, директор
Кужіль Володимир Дмитрович — голова правління
Бухгалтер
Сунко Ольга Василівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ21398410
Кількість працівників17 чол.
Дата реєстрації16.07.1997
Дата оновлення15.10.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «АВТОСЕРВІС, ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО СЕМЕНІВСЬКЕ АТП» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АВТОСЕРВІС, ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО СЕМЕНІВСЬКЕ АТП» присвоєно код 21398410.

Керівником підприємства «АВТОСЕРВІС, ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО СЕМЕНІВСЬКЕ АТП» є Кужіль Володимир Дмитрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АВТОСЕРВІС, ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО СЕМЕНІВСЬКЕ АТП» — Чернігівська обл., Семенівський р-н, м. Семенівка, вул. Самуйловича, 49.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АВТОСЕРВІС, ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО СЕМЕНІВСЬКЕ АТП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах