ОМАКС ІНТЕРНЕШНЛ

Контакти

Юридична адреса
04053, м. Київ, узвіз Кудрявський, 4
Керівник, директор
Хазіна Ірина Анатоліївна — директор
Бухгалтер
Пархоменко Олена Іванівна

Продукція, послуги

Продукция: Колготки

Інформація про компанію

ОМАКС Інтернешнл - українська компанія яка займається виробництвом жіночих поліамідних колготок.

Компанія випускає свою продукцію під такими брендами:

• INTUICIA.
• Nozi.
• Magic Lady.

Ми цінуємо нашу репутацію виробника якісної вітчизняної продукції. Ми цінуємо і поважаємо бізнес наших партнерів і допомагаємо його розвивати, пропонуючи гнучкий підхід до просування продукції.

Наша фабрика оснащена найсучаснішим обладнанням від провідних виробників, лідерів з випуску обладнання для панчішно-шкарпеткового виробництва.

Склади обладнані спеціальною навантажувальною технікою, мають сучасне стелажне обладнання, системи вентиляції, внутрішнє і зовнішнє відеоспостереження.

Контроль якості продукції починається задовго до того, як товар потрапляє на полиці магазинів. ОМАКС Інтернешнл пред’являє високі вимоги до всіх постачальників сировини для того, щоб наші покупці могли бути впевнені в якості та безпеці товарів.

При здійсненні контролю на кожному етапі перевіряється наявність на упаковці повної і достовірної інформації про товар, щоб покупець міг ознайомитися з характеристиками продукту і самостійно зробити вибір. В обов’язковому порядку інспектором нашої компанії перевіряється наявність у постачальників сировини необхідних документів в повній відповідності з санітарними нормами.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ21690995
Рік заснування
1997
Кількість працівників164 чол.
Дата реєстрації01.12.1997
Дата оновлення15.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ОМАКС ІНТЕРНЕШНЛ, ТОВ» присвоєно код 21690995.

Керівником підприємства «ОМАКС ІНТЕРНЕШНЛ, ТОВ» є Хазіна Ірина Анатоліївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ОМАКС ІНТЕРНЕШНЛ, ТОВ» — м. Київ, узвіз Кудрявський, 4.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ОМАКС ІНТЕРНЕШНЛ, ТОВ» офіційний сайт: https://omaks.com.ua/ru/omaks-international-2/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ОМАКС ІНТЕРНЕШНЛ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах