СІМО, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
14005, м. Чернігів, просп. Миру, 49
Фактична адреса
36007, м. Полтава, пров. Перспективний, 1а
Поштова адреса
36007, м. Полтава, пров. Перспективний, 1а
Керівник, директор
Гасинець Ігор Васильович — директор
Бухгалтер
Мирінець Наталія Миколаївна

Продукція, послуги

Будматеріали / Сендвіч-панелі, профнастил, плити підвісної стелі, блок-контейнера, БМЗ.

Інформація про компанію

Група компаній «СІМО» - це значний і активний оператор на українському ринку швидкомонтованих будівель, основою якої є компанія «СІМО», створена в 1995 році, як розробник, виробник і постачальник високоякісних конструкцій з сендвіч - панелей.
Завод «СІМО» має можливість виготовлення та доставки наступної продукції власного виробництва:
- Сертифікованих стінових і покрівельних вогнестійких сендвіч-панелей, товщиною від 50 до 250 мм, монтажною шириною 1200 мм, довжиною до 12 м.п., що задовольняють всім необхідним фізико-технічними характеристиками і параметрами.
   Конструкція панелей - безкаркасні, з обшивками з профільованих холоднокатаних гарячеоцинкованим сталевих листів c полімерним покриттям, товщиною 0,5 мм (тип профілю - мікрохвиля).
   Наповнювач:
1. Жорсткі негорючі мінералловатние плити щільність 115 кг / м.куб., Теплопровідністю - не більше 0,38 Вт / мК, вологість по масі - 0,5%, водопоглинання - 15%; міцність при розтягуванні і зсуві - не менше 1,5 і 0,8 кг / см.кв. відповідно; вогнестійкість панелей - ЕІ = 96 хв (згідно протоколу пожежних випробувань). Панелі з наповненням базальтова вата (БВ) відповідають усім сучасним протипожежним вимогам для всіх видів будівель і споруд. Розділові стіни з цих панелей володіють високою вогнестійкістю.
2. Жорсткі пінополістирольні плити щільність 25 кг / м.куб .; теплопровідність: становить від 0,037 - 0,041 Вт / (м * К), що відповідає ГОСТ 15588-86; вогнестійкість: пінопласт відноситься до вогнестійкими, витримує короткострокове вплив температур до 110 градусів; хімічна та біологічна стійкість: чи не піддається впливу солоних розчинів, морської води, цементу, вапна, гіпсу, силіконових масел, спиртів, ангідридів, не засвоюється тваринами мікроорганізмами, не схильний поширенню грибків і бактерій.
При дотриманні рекомендацій по установці, дані конструкції є легкоскидними (для вибухонебезпечного виробництва).
- Фасонні гнуті елементи (накладні планки) будь-якого ступеня складності і конфігурації з тонколистової оцинкованої сталі з кольоровим полімерним покриттям.
- Металопрофіль (металевий профіль) виготовляється з оцинкованої сталі товщиною від 0,45 до 0,6 мм. Профіль з металу широко застосовується для монтажу стін, перегородок, кроквяних систем мансард, дахів, утеплення стін.
Металопріфіль має низку переваг:
коррозійная стійкість;
легкость;
надежность в експлуатації;
високая міцність;
високое термічний опір;
економічность;
бистрота і легкість монтажу профілю;
атмостферостойкость;
безопасность для навколишнього середовища;
долговечность;
большая гамма кольорів;
удобство транспортування;
   Діапазон застосування металопрофілю з оцинкованої сталі і оцинкованої сталі з полімерним покриттям дуже широкий. Металопрофіль застосовується при будівництві житлових, виробничих і громадських будівель, складських та торгових об’єктів, гаражів, для покрівлі, обробки, огороджень, в будівництві самонесучих, безкаркасних, оболонкових конструкцій і т.д. Металлопрофілі можуть монтуватися горизонтально або вертикально і використовуватися як для внутрішнього, так і для зовнішнього оформлення будівель, дозволяють влаштовувати покрівлі з геометрією практично будь-якого рівня складності.
Для підвищення жорсткості металевих листів вони піддаються профілізації. Хвилі на аркушах можуть бути різної висоти і мати трапецієподібну, сінусообразную та інші форми.
Наша компанія пропонує металопрофіль (профільовані листи) власного виробництва. Пропоновані профілі успішно застосовуються на всіх типах покрівель та в стінових конструкціях, а також як несучий профнастил.
- Металопластикові вікна та двері - ПВХ-профіль, вироблений в Німеччині. Стильні, округлені форми. Глянцева, ідеально біла поверхня. Екологічно чистий, безпечний в експлуатації, стабілізований CaZn (без свинцю). Фурнітура Roto - Німеччина. Сертифікат якості на продукцію і гарантія якості;
- Плити підвісної стелі виготовляються з 100% кам’яної вати з подальшим кашируванням на автоматичній лінії. Проведено випробування на вологостійкість, токсикологічну чистоту і екологічність, пожежну безпеку. Є всі сертифікати. Продукція має прекрасні акустичні властивості. Механічна міцність плит поєднується з невеликою вагою.
Якісні показники
       - Механічна міцність -100%
       - Вологостійкість -95% RH
       - Вогнестійкість -Г 1
       - Екологічність -100%
       - Звукоізоляція від 35 дб і вище залежно від товщини
       - Світловідображення близько 85 по ISO 7724-2 ISO 7724-3
       - Клас будівельного матеріалу А2-s1 відповідно до DIN EN 13501-1
- Блок-контейнери - мобільні будівлі будь-якої складності та комплектності. Виробничо-технічний відділ ТОВ «Сімо» надає послуги по індивідуальному проектуванню блок-контейнерів з урахуванням всіх Ваших побажань. Також ми виконаємо доставку і при необхідності «шефмонтаж».
   Так само завод «СІМО» готовий забезпечити необхідну комплектність поставки всієї продукції з альбомами вузлів, ескізів, інструкціями з монтажу, комплектувальні відомості та ін. Необхідною технічною документацією.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

сендвіч-панелі, стінові панелі, покрівельні панелі, профнастил, фасонні елементи, плити підвісної стелі, блок-контейнера, блок-модулі, вагончики, БМЗ.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ22542687
Рік заснування
1995
Кількість працівників11 чол.
Дата реєстрації11.01.1995
Дата оновлення28.04.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СІМО, ТОВ» присвоєно код 22542687.

Керівником підприємства «СІМО, ТОВ» є Гасинець Ігор Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СІМО, ТОВ» — м. Чернігів, просп. Миру, 49.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СІМО, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах