СТАРТ, ГОТЕЛЬ

Юридична адреса
61001, м. Харків, вул. Плеханівська, 18
Телефони

Продукція, послуги

Бронювання готельного номеру на Ваш смак, замовлення конференц-залу.
Контакти рецепції готелю та ціни знайдете на сайті готелю СТАРТ.
Адреса готелю майже в центрі міста Харків.
Умови комфортабельні, ціни недорогі, телефонуте та бронюйте на потрібний Вам термін.

Інформація про компанію

До Ваших послуг - готель економ класу, ідеально поєднує в собі доступні ціни, комфорт і вигідне місце розташування в центральній частині міста. Безсумнівною перевагою готелю є її близькість до різноманітних транспортних вузлів. Всього в 5 хвилинах ходьби знаходяться дві станції метро (М ”Спортивна ” і М ”Пр. Гагаріна ”). Також близько розташований центральний автовокзал Харкова, а від аеропорту до готелю ”Старт ” можна доїхати всього за 15 хв. Тих же, хто прибув на власному автомобілі, поруч з готелем ”Старт ” чекає цілодобова автостоянка, що охороняється.


Наш готель ”Старт ” позиціонує себе як готель економ класу і пропонує своїм відвідувачам великий вибір номерів різного рівня за доступними цінами: люкси і напівлюкси, сімейні, одномісні, двомісні та тримісні номери економ класу. На сайті готелю ”Старт ” всі бажаючі можуть завчасно зарезервувати вибраний номер, також існує можливість групових заїздів. Оплата здійснюється як у готівковій так і в безготівковій формі.

Всього в 700 м від готелю знаходиться харківський стадіон ”Металіст ”. Тому наш готель ідеально підходить для спортсменів і футбольних уболівальників. А для тих, хто відвідав Харків з діловим візитом, готель ”Старт ” пропонує конференц-зал на 50 чоловік, де можна провести офіційні зустрічі, тренінги, семінари, брифінги та конференції. Наявність барной стійки дозволить провести кава-брейк і зняти напругу в неформальній обстановці. Для бажаючих є можливість бізнес оренди офісів. Крім стандартних послуг, у готелі ”Старт ” є кафе, масажний кабінет та салон краси. Безпосередньо в холі знаходиться відділення банку.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ22613986
Керівник
Скринніков Олександр Олександрович — директор
Бухгалтер
Ісіченко Світлана Олексіївна
Рік заснування
1982
Кількість працівників31 чол.
Дата реєстрації26.10.1992
Дата оновлення03.05.2023

Графік роботи

Понеділок:
00:00 — 24:00
Вівторок:
00:00 — 24:00
Середа:
00:00 — 24:00
Четвер:
00:00 — 24:00
П'ятниця:
00:00 — 24:00
Субота:
00:00 — 24:00
Неділя:
00:00 — 24:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СТАРТ, ГОТЕЛЬ» присвоєно код 22613986.

Керівником підприємства «СТАРТ, ГОТЕЛЬ» є Скринніков Олександр Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СТАРТ, ГОТЕЛЬ» — м. Харків, вул. Плеханівська, 18.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
61001, м. Харків, вул. Плеханівська, 18
Телефони
Відгуки про компанію «СТАРТ, ГОТЕЛЬ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах